Начало - Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Вчера в 23:36:59 
Автор angelvn - Последна публикация от fpyyh
При тази липса на чипове и видеокарти ми е много интересно дали ще стават поне за малко игри тези...
Чуха се вчера, но само предположения, че Max чипа ще има графична мощ, равняваща се и леко задминаваща nVidia RTX 2080. Ако това е така - ще става за игри. Дори и Pro-то би трябвало да става за повечето...освен ако не ви се играе на 4к резолюция и утра детайли.
Цивилизацията, Age of Wonders и подобни, и сега работят, но може и по-добре. Като гледам ще става за тях, има някакви резултати, според които ще е двойно по-бърз от Radeon 560 в iMac-a и 4-но от интелската карта в лаптопа и това в 14 инча. Само се чудя дали ще може да се зарежда и през usb-c, за да се закача на външен монитор и може да направи ненужен големия компютър.

 2 
 -: Вчера в 12:16:45 
Автор angelvn - Последна публикация от bluesky
Интуицията Ти работи перфектно. При патагонските ескимоси, узурпирали медиите, "принципът" е ..."...купувай, купувай, купувай..."...

Интересно, за ТОВА ли си се родил..., или, за да се РАДВАШ НА ЖИВОТА...? Grin

 3 
 -: Вчера в 11:58:24 
Автор angelvn - Последна публикация от turieca
Не само на теб.
А има ли вероятност да извъртят някой номер с това мини.
Да го пуснат по късно тази година, че от мерак сега да си вззема М1-то и след месец да пуснат новото и да се хапя по задника. Roll Eyes

 4 
 -: Вчера в 10:06:49 
Автор angelvn - Последна публикация от angelvn
При тази липса на чипове и видеокарти ми е много интересно дали ще стават поне за малко игри тези...
Чуха се вчера, но само предположения, че Max чипа ще има графична мощ, равняваща се и леко задминаваща nVidia RTX 2080. Ако това е така - ще става за игри. Дори и Pro-то би трябвало да става за повечето...освен ако не ви се играе на 4к резолюция и утра детайли.
Ще видим вече другата седмица като пристигнат първите бройки, какво ще кажат ентусиастите.

ПП. Само на мен ли ми направи впечатление неадекватното подскачане и чупки в ханша на Тим Кук по време на презентацията?
Сякаш гледах възрастна естрадна певица...

 5 
 -: Вчера в 10:00:34 
Автор angelvn - Последна публикация от angelvn
Здравейте съфорумци.
След известно умуване при последната смяна на работната ми машина, реших да пусна тази обява в случай, че някой прояви интерес.

За какво става на въпрос?
Преди време си взех клавиатура на Logitech - популярната Logitech MX Keys Keyboard - мак версията, с подсветка, без подложка за дланите.
Моделът е този: https://www.logitech.com/en-us/products/keyboards/mx-keys-wireless-keyboard.920-009295.html

Интересува ме замяна за Apple Magic Keyboard 2 БЕЗ НУМПАД/НУМБЛОК или както се казва. И тъй като клавиатурата ми е в неразличимо от ново състояние, търся насреща сходен по състояние продукт и в пълна окомплектовка. Без доплащане.

Защо искам да се разделя с нея? Идва ми голяма. До скоро от предната фирма, за която работих ползвах клавиатурата на Apple и при разположението на монитор, бюро, стол, които имам пасва по-добре (но тъй като приключих работа с тях си я взеха).

За батерията няколко думи - издържа изключително много ако се ползва без подсветка (както я и ползвам), доста повече от Епълската (може би два пъти повече), с подсветка не съм я тествал колко време издържа, тъй като съм я ползвал по-скоро инцидентно.
ПП. Ако не знаете - клавиатурата има екстра - сензор за движение, който активира подсветката в случай, че клавиатурата се ползва.
Поддържат се до 3 устройства едновременно.
Има приложение за Мак, чрез което може да си настройвате профили и клавиши - за всяко приложение.

Замяна ме интересува само чрез лично предаване, без куриери.

Прикачвам няколко снимки на клавиатурата: 6 
 -: Вчера в 03:25:29 
Автор Константин - Последна публикация от stoyan118
Приятели,
Качвам много софтуер за MAC OS на този адрес:

Нов линк: http://pc.cd/52k

Ако на някой му трябва програма която там не я намира, нека да напише ще я кача ако я имам. Ограничението на този облак е само 100GB затова съм качил само по-необходимите програми.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!


Дали ще може да се намери ptgui за М1 ?

 7 
 -: Вчера в 01:15:50 
Автор angelvn - Последна публикация от bluesky
Ще чакам новото MacPro, (Work Station), не мобилен вариант, с новите Apple Процесори тип М1, (М2, М3...?), и даже не първото им поколение.
Дотогава - постепенно, постъпково ще се UpGrade-ват Работните Ни Станции MacPro 5,1, (вече 11-годишни...!), отдавна изплатили се, при това многократно х многократно...
И днес, по всички параметри, отговарят на железните принципи, по които съм бил обучаван, (и) в СССР, и изповядвам:

..."...широкого спектра применения, с большим запасом по модернизации и совершенствования, плюс запас по мощности..."...

По същите тези причини е все още жива авиацията, самолетостроенето, новите подводни кораби, както и ракето-строенето и космонавтиката.

(без заучено-дървени жестове с цветовете на дъгата за пред камерата... Grin)

 8 
 -: Вчера в 00:22:05 
Автор OXYGEN - Последна публикация от fpyyh
Аз ползвам монитор с usb-c вход и работи супер, хем зарежда, хем показва картина.

 9 
 -: Вчера в 00:14:49 
Автор angelvn - Последна публикация от fpyyh
При тази липса на чипове и видеокарти ми е много интересно дали ще стават поне за малко игри тези, мога да сменя сегашното про. И какво ли ще се появи като голям iMac, когато излезе, че сега съм с 21.5” от тези, на които им се събира прах в екрана и така или иначе го ползвам само с външен монитор.

 10 
 -: 20-10-2021, 18:24:03 
Автор sem5er - Последна публикация от sem5er
Качвам отново линка, тъй като не е активен в пъравта обява.

https://www.4shared.com/folder/OsEocGus/_online.html


Страници: [1] 2 3 ... 10