Начало - Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Вчера в 23:55:41 
Автор VanDoich - Последна публикация от VanDoich
Аз всъщност открих проблема.
След версия 6.9.хххх вкарват български език и при задаване като език по подразбиране, програмата се рестартирва с прозорец за грешка!
Изпробвах всички възможни версии от 6.6... до 6.14... и всички работят без проблем, ако не се промени езика на БГ.
На английски език няма проблеми!
Напълно е възможно да дава бъгове при избор на кирилица, въпреки че много по странно ми е, че в предни версии имаше руски интерфейс, а в последната 6.14... няма го наличен за избор, но пък има "Български", с който пък така или иначе се бъгва!!!

 2 
 -: Вчера в 22:57:58 
Автор VanDoich - Последна публикация от VanDoich
Извинявам се за закъснението,
ОС Биг Сър, 11.3.1
Free Download Manager - 6.6.0.2261 (beta version)
QT version 5.12.5
Благодаря ти!
При мен е последната версия 6.14.1....
С "Catalina" съм и постоянно се рестартира, в момента в който започне да сваля нещо си!!!
Ще пробвам и твоята версия, която е и по-стара че и "Beta" отгоре натова!

 3 
 -: 16-05-2021, 18:26:38 
Автор VanDoich - Последна публикация от jamby77
Извинявам се за закъснението,
ОС Биг Сър, 11.3.1
Free Download Manager - 6.6.0.2261 (beta version)
QT version 5.12.5

 4 
 -: 15-05-2021, 12:21:55 
Автор Argopro - Последна публикация от draka
И аз имам интерес, ако е налична ^_^

 5 
 -: 15-05-2021, 12:20:49 
Автор alwa1 - Последна публикация от draka
Здравейте, дали случайно клавиатурата с num pad-a е налична?

 6 
 -: 13-05-2021, 14:43:21 
Автор bluesky - Последна публикация от bluesky
Темата е ориентирана като познавателна, за всеки, който би желал да си изясни новите дигитални "крипто-ресурси".
Не претендира да е последна инстанция, а и как би могло... А "регулиране" и "администриране", както виждаме, е неоспорим факт, който е отразен и в мас-медиите.

Да познаваш една технология досконално, в днешния Свят, "управляван" от саттанисти, не дава много, а по някой път и заблуждава тотално.

Така например, наглед отлично разработен Проект за производство на евтина и години използваема ядрена енергия се изражда в производство и складиране на огромен ядрен военен Потенциал, който е в състояние да затрие Планетата в рамките на 1 (един) час.
Защото... който управллява Ресурсите, той има последната дума.

Дотук, успяхме да видим, че всеки крИтен, дето ще праща автомобили на Марс, или, по думите на Наш Колега, сульо-и-пульо в лицето на, цитирам: ..."...че някоя турска мутра на чейндж бюро..."... е способен да надиграе наглед отличния, според някои "експерти", алгоритъм. А това единствено показва, че или алгоритъмът куца, или че е лесно заобиколим.

Аз с удоволствие ще почакам и инфо от действителни специалисти, С РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че разработените алгоритми НАИСТИНА ГАРАНТИРАТ ЦЕННОСТТА на тези "дигитални нули и единици" ресурси.
Дотук само чух, че нявярно има толкова непостижими познавачи, които, с такива като обикновенните Хора не желаят да споделят ценните си, изключителни знания. Но... засега това са само предположения, не подтвърдени с нищо, освен мистика и недомлъвки.

Моето Лично мнение и отношение И към тази, поредна технология, е неутрално, (и леко скептично). Повече неутрално, но не супер ентусиазирано. По простата причина, че ВСЕКИ, който може да изключи електроенергията, а подобни Играчи са не един и двама по веригата..., както и Интернет... е вече "спрял тока", при това буквално, на всеки ентусиаст, надяващ се на "феланкешията" да му признае дигиталните натрупвания.

Мно-о-о-го наподобява мулти-"левъл"-маркетинга... Има ли печалба там...? Да, има - само обаче за първите по веригата... За другите наивници остават напразните предварителни изчисления, както и неминуемото постепенно охладняване на близки, познати и евентуалната заслужена подигравка от страна на роднините...

Така че - докажете, вие - знаещите и можещите, че почти всекидневните ОГРОМНИ СКАНДАЛИ около тази технология са само частни случаи, и не повече...
А да показва "поза" на знаещ и пренебрегващ онези, които искат да си изяснят ИСТИНАТА, може всеки. Има право, както да пренебрегва Темата, так и него да го пренебрегват.

И за онези, които са решили да си рискуват труда и енергията, за да "копаят и правят пари", да им е сладко...! Нека да успеят! Всеки гради собствената си Съдба, ако успяват от "нищото" да правят "нещо", значи са чародеи. А все някой ще плати Сметката.
  

 7 
 -: 13-05-2021, 13:52:36 
Автор bluesky - Последна публикация от thebrainless
Само демонстрираш, колко много си далеч от темата с всеки свой пореден пост. Не знам и идеята да качваш подобни новини тук каква е. Който следи пазара, знае всичко това доста преди да му попаднеш. А  тиочевидно не можеш и да тълкуваш правилно тази информация.  Няма да пиша повече тук, надявам се ти да не го правиш, защото нещата отиват в сериозен спам вече.

 8 
 -: 13-05-2021, 08:48:56 
Автор bluesky - Последна публикация от bluesky
..."...Думам ти Пенкеле, сещай се снахо..."... Grin

Или какво значи на практика "администриране" или "регулация", когато на капитала не му изнася еднa иначе (евентуална) fairplay технология, (както твърдят някои Колеги).


 9 
 -: 13-05-2021, 00:04:04 
Автор VanDoich - Последна публикация от VanDoich
Цитат на: Константин
Да, разбирам.
Съгласен съм че темата е относно определена програма, но понеже в 2021 година с тези високи скорости на интернета реших че никой не тегли файлове по този начин и си помислих, може би се използва за изтегляне на медиа файлове. Затова и предложих, но явно не съм разбрал идеята. Видях че може да се използва като торент клиент, това ли е всъщност при ложението и за мака във вашият случай?

Приложението и е като на всеки даунлоудър, основно за теглене.
Не знам какво толкова странно виждаш в използването и!
Тегли си абсолютно всичко, както Downie и Folx-a, - музика, файлове, програми, торенти (за последното почти не се ползва, защото дъщерята не влиза в торент сайтове). Smiley
Интегрира се към браузъра, има си разширение и общо взето върши всичко, което и останалите.
Както казах, не ми пречи да и кача Folx, примерно, който м/у другото ми е по-удобен от Downie, а и ако остава детето само да си качва втората, малко няма да се справи сама, тъй като врътката с интегрирането му е малко по-завъртяна от Folx-a, който просто си се интегрира много бързо и захапва всичко, което решиш да си свалиш.
Аз самият, допреди време си ползвах Transmission, но после свикнах с Folx и за момента не бих го сменил с друга.

На Downie-то, когато го бях изпробвал, хареса ми че е на български и е изчистен интерфейс, но хубавото беше само това.
За да го интегрирам към Chromе-a трябваше да свалям ръчно разширението му от някаква препратка, после да го интегрирам към браузъра, но така или иначе пак свалянето с него ставаше след няколко клика, да избирам, да посочвам и т.н. Нещото, което с Folx-a го няма като действие, за да сваля нещо си.
Там просто в момента в който натисна сваляне в сайта, веднага ми изкача прозореца на програмата за сваляне с информация на това, което ще бъде свалено, както и примерно при сваляне на клип от YouTube, дава ми право на избор за резолюция.
Не ме разбирай погрешно, благодаря ти за предложението, но за момента исках да разбера, дали тези проблеми ги прави само при мен въпросната програма.

П.С. За Downie-то говоря по памет, тъй като бях я пробвал, но не ми беше толкова улеснено и не се задържа повече от 2-3 дни на компютъра ми.
Може и да са променили нещо в него! Roll Eyes

 10 
 -: 12-05-2021, 22:43:51 
Автор VanDoich - Последна публикация от Константин
Изтегли си Downie, това е просто перфектно!
Има го в облака ми кракнато или просто си го купи
Здравей!
Благодаря ти за предложението, но моят въпрос е по-скоро свързан с проблем с дадена програма.
Наистина, ако бях написал "Предложете програма за сваляне", това което си предложил щеше да е от полза.
Да, знам я Downie, въпреки че аз самият от много време ползвам Folx от която съм много доволен.
Та, да се върна пак по същество. Дъщеря ми, която до преди време ползваше и учеше изцяло на Windows, след преминаването към Мак, някои навици все пак си остават. Grin
Свикнала е с тази програма и затова и е качена на нейното устройство.
Още веднъж ти благодаря за отговора, но ще се радвам да се включи някой с отговор за конкретната програма, дали прави същите проблеми, дали и преди ги е правила, тъй като аз не съм я ползвал досега на нито един Мак.
Никакъв проблем няма да и кача друг даунлоудър, но все пак както се казва "Питай патило, а не старило".  Undecided
Да, разбирам.
Съгласен съм че темата е относно определена програма, но понеже в 2021 година с тези високи скорости на интернета реших че никой не тегли файлове по този начин и си помислих, може би се използва за изтегляне на медиа файлове. Затова и предложих, но явно не съм разбрал идеята. Видях че може да се използва като торент клиент, това ли е всъщност при ложението и за мака във вашият случай?


Страници: [1] 2 3 ... 10