Welcome to Форум на приятелите на Apple. Please login or sign up.

26-06-2024, 00:31:09

Login with username, password and session length

Shoutbox


Потребители
  • Общ брой потребители: 7 875
  • Latest: ltaletwcbd
Stats
  • Общ брой публикации: 82 682
  • Общ брой теми: 9 821
  • Online today: 125
  • Online ever: 774
  • (14-05-2024, 04:09:55)
Онлайн потребители
Users: 0
Guests: 119
Total: 119

119 гости, 0 потребители

Инсталиране на apple tv на пректор с андроид тв10

Започната от bajgosho, 10-05-2023, 23:31:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bajgosho

Здравейте,

Взех си едно пректорче с андроид 10.
Как мога да инсталирам на него apple tv, за която имам платен абонамент и да я ползвам на проекторчето, както правя това с HBO, Netflix, Amazon и другите стрийминг платформи.

Според рекламите приложението би трябвало да е налично в гугъл плей и да върви без проблем на конкретното устройство, ама не е - няма такова приложение там!

Предварително благодаря за отзивчивостта и добрите съвети!


alex.g

Трябва да свалиш APK файла например от тук: https://www.apkmirror.com/apk/apple/apple-tv-android-tv-2/

Можеш да си свалиш някакъв уеб броузър на устройството и да го свалиш директно или можеш да го свалиш на компютър и после да го прехвърлиш с флашка. И в двата случая ще ти трябва някакъв файлов мениджър, с който да стигнеш до въпросния файл и да го инсталираш от там. Преди това обаче, от настройките трябва да му кажеш, че могат да се инсталират апликации от непознати източници, нещо от рода на: Settings → Device Preferences → Security & restrictions → Unknown sources (нямам такова устройство пред мен и не мога да кажа със сигурност къде се намира тази опция).

bajgosho

пробвах да пусна AppleTV от браузер, както ме посъветваха и от епълското комюнити - пак не става! Пуска ме да се регистрирам, показва менюта и картинки с филми, но когато пусна нещо да върви излиза надпис ""not available in this browser, as it seems to not support DRM". Пробвах с всякакви браузъри ... едно и също. На Файърфокса на компа тръгва без проблем, на Файърфокса на андроидското пройекторче - не става! Пфу! Други идеи?