bluesky

Добър Вечер на Всички!

Нови "новини" относно крипто.
Оказва се, че всеки що-годе запознат програмист Е В СЪСТОЯНИЕ да разбие "великия код" на крипто и да си помпа толкова "капитал", колкото му душа иска...

Сега вече още веднъж, (за кой ли път...), се убеждаваме, че алгоритъмът на крипто някъде, някакси... толкова куца... че успява да "прелъсти" не един и двама... ЗАД РЕШЕТКИТЕ.

Хардуерни - направени от истинско желязо!
 
back to top

hgeorgiev

Човеко, когато кликна да видя непрочетените теми, искам да прочета нещо смислено.
Има писано в пет теми. Във всичките сте писали само Вие. Абсолютно откровени безмислени глупости.
Нарцисизмът Ви е поразителен. Направо може да Ви завиди някой.
back to top

bluesky

Емоцията ти е хубаво нещо, но... давай ФАКТИ.
Не е необходимо да "харесваш" събеседника си, не е невеста, нали...
Давай ФАКТИ и разговорът продължава... а то на "принцеси" се нагледахме отдавна... Grin
back to top

bluesky

Добро Утро на Всички!

За всички онези, които, цитирам: ..."...искат да прочетат нещо смислено..."...

хе, хе, хеее... интересно как може да стане, след като ТОВА е Форум, т.е. никой не може да "иска", ако в същото време не "дава"... Темите се пишат от Участниците във Форума, и не от професионални "давачи" и по-"давачи"...

Много се писа от Колегите относно голямата сигурност на крипто-ресурсите... Аз лично силно се съмнявам в тази "сигурност". Приведох и конкретни Примери за реално окошарени, на базата на крипто-измами.

Вече, за съжаление, има и РЕАЛНИ ЧОВЕШКИ ТРАГЕДИИ.
Привеждам Инфо.
 
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Нещо около "регулациите", отнесени към крипто.
Само Факти.
Има ли още "учудени"...?

back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Свежи, (отпреди 1 мин), новини около крипто. Отново - Човешка трагедия.
Всичко е случайно, естественно.

Случайността е закономерност, която не познаваме. Мир!

back to top

Metal

@bluesky
Ще ти отговоря тук защото започна да замърсяваш всяка тема с нападките си!

Не си предоставил никакви доказателства, че някой е "разбил кода" на които и да е блокчейн, а те са десетки типове (нищо чудно някой от тях да са зле като имплементация и криптография, но поне аз не съм попаднал на такава информация за известниме ми технологии, единственото ми известно е отгатването на ключове от зората на биткойна, стари неизползвани портфейли). Нито че някой разбива и краде крипто валути (а те са хиляди видове), къде са тези хакери и валути
"дето всеки програмист-ненормалник може да счупи и си присвои импулси"
Обаче пусна няколко безмислени статии за истински ненормалник! Само че ако беше наясно кой и какъв беше Джон МакАфии едва ли щеше да го ползваш за пример. (Лека му пръст, но няма да седна да плача за един луд престъпник и вероятно убиец)
Пусна статии за други крадци но това, че някои се е подлъгал и им е дал парите си или личните ключове (private key) не доказва нищо. На кого ще се сърдиш ако си загубиш ключовете за дома или подхвърлиш портфейла си на непознат!?

Не съм тук да защитавам крипто валутите или стойноста им. Не целя това и нямам никаква изгода, не пропагандирам да се метнете на крипто влака!
Опитах се да ти обясня. И други хора се опитаха. Казаха ти, че нищо не разбираш и приказваш глупости, не правиш разлика между блокчейн и крипто! Със приказките си само се излагаш, не си отворил ничии очи, защото никой не те чете.

И понеже отново ще кажеш, че аз приказвам голи приказки без доказатества и линкове, ето https://futurism.com/google-blockchain-based-cloud-storage
Всички големи компании работят по блокчейн интеграция: Facebook, Google Microsoft, IBM и Amazon - потърси, изкарай си главата от руските медии (RT) и ще видиш!
А по отношение на криптовалутата пазара постепенно ще се регулира, но докато това се случи държавните комисии и големи банки ще се борят защото има мръсни пари и укрити данъци.

Последна редакция: 04-07-2021, 09:17:08 от Metal

back to top

bluesky

@metal

Драги metal!

Все още, Приятелю, има какво да учиш относно Теза и Личност... Ти, например, а и много други, и тук, и в този Форум включително... не разграничавате между Позиция, която защитавате, и собствената си Личност. А би трябвало... Всеки, който, според някого, заема "грешна" Теза, би могъл да прочете и "нападки", свързани обаче САМО С ГРЕШНАТА МУ, ЕВЕНТУАЛНО, ПОЗИЦИЯ, и никога спрямо Личността му.

Т.е., и най-готиния, би могъл да чуе критики спрямо Позицията си, и никога, спрямо него като Личност. И това е напълно в реда на Нещата.

Повечето момчета обаче..., (че и момичета), не могат да разграничат Себе си от Темата, и затова изпадат в смешното положение яростно да защитават грешните си Разсъждения, Позиция, Теза... дори опитвайки се да прехвърлят спора си (от безсилие... естествено) не само към Темата, (за която обикновенно нямат потенциал...), а и към Опонента си лично... и започват да се "пенят" пред екрана като деца на пясъчника... ..."... това си е моята лопатка... моя татко е по-силен от твоя татко..."... ха, ха, хааа...

И теб, включително, Те ценят безмерно, разбери, за това, което си Ти, а грешните ти Тези и Позиции ще ги ритат най-безжалостно, и никога Теб лично...

А дотогава - твой цитат: ..."...не си отворил ничии очи, защото никой не те чете..."...
И веднага, Моите ФАКТИ, които безпристрастно показват, колко далеч си от ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.
След като не си в състояние да видиш РЕАЛНОСТТА, всичко, което казваш, оттук нататък - лекотее и е некредитируемо.


back to top

Adamov

Ами аз реално цъкам да се отвори темата (за да ми се маркира като прочетена) и я затврям веднага без да чета нищо.

Така че може и да не е много далеч от действителността.

Нищо лично... just saying!

Apple MacBook Air M1
Apple iPhone 12 Pro Pacific Blue
Apple Watch 5
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

bluesky

Така е, Adamov.

Всеки гради своята си Реалност, и ти не правиш изключение...
Кликаш около 4000 пъти, и ти си Човекът... Grin
back to top

gogzy

Аз пък цъкам, за да видя дали някой не те е нахранил  Grin

MacBook 5.1 13.3" 2.0GHz/8GB RAM/160 GB + 500 GB HDD/Mac OS X 10.8.5
back to top

bluesky

Ха, ха, хааа...
Не се бутайте... има за всички... делите си по 2000 кликания, като добри приятелчета... и в замяна докторът ще позволи в петък вечер да гледате тИлИвизия... Grin
back to top

Metal

Съгласен съм с написаното от теб bluesky за Тезата и това , че хората го приемат лично и всичко се изражда до лични нападки и обиди. Но смятам, че повечето хора в този форум са над това ниво, намирам го за изключение за това пиша само тук и не се хабя да изпадам в безмислени спорове. Аз нападки не бях отправял докато ти не се самосъзира в новото правило на Форума, и не започна да цитираш думите ми показвайки, че са те обидили.
Извинявам се, не съм имал предвид нищо лично. Опитвах се да спра безмислените пълнежи със "новинарски" снимки защото очевидно не пораждат диалог!

По отношение на "Преглеждането" на темата - ами този показател не е много верен защото хората щракат за да спре да "свети". Аз също така правя!
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Да, Metal-e!
Всеки, достигнал определено ниво на израстване, го разбира. И по това бързо се разбира кой докъде е стигнал.
Със задоволство установявам, че ценните Хора тук не са малко, Любители на Марката, и Слава Богу... И всеки, имащ Собствено мнение, (и заявяващ го), независимо какво е то, е още по-ценен.

Още от древни Времена Агората, Форумът са били местата, където Хората са си изяснявали много въпроси, и са получавали възможност да се развиват... изслушвайки още една гледна точка, (пък била тя и абсурдна...)...
Днес не са много Местата, (даже дигиталните), където верните Принципи на Свободното Слово са на почит. Свидетели сме, в Глобален мащаб, за настъпление на террор и диктатури, и "Големите" дават примери за това всеки Божи ден. И "децата", тотално объркани от пропаганда и "трендове", са дезориентирани и се превръщат в безбуквени сенки, управляеми зомбита без собствено мнение.

Чест прави на този Форум, и най-вече на взимащите решения в него, че опазват Основните Човешки Принципи за Свободно Слово. С удоволствие се подвизавам тук, (и само тук, (вече...)). Адмирации за всеки, който споделя своя опит, (и мнение по техническите въпроси, а и не само по тях, доколкото всичко е свързано с всичко и не винаги Нещата са "оставени" сами по себе си, на самотек...).
Всеки нов тренд, (вик на модата и Новото време), е интересен сам по себе си, а въпросът, защо се е появил, кой го "движи" и с каква цел... е вече нееднозначен. И единици са онези, които виждат по далеч от носа си, (чети са способни да се издигнат по-високо от собствените си, малки интереси...) и да заявят своето виждане.
Определено ценя подобни Хора - те ни сверяват часовника, по всички въпроси, ... и не агенция "Rojters"...

И всеки, участващ в този Форум, е от тях, и достоен да бъде чуто мнението му.

Давам и подсказка относно натискане на бутони, при затруднения... Grin


back to top

Metal

Храна за мозъка
https://joemccann.substack.com/p/the-next-version-of-the-internet
back to top
« назад напред » Страници: 1 2 3 [4] 5 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: