bluesky

Добър Ден на Всички!

Напълно в подтвърждение на Моите размисли - крипто "катастрофа" САМО В РАМКИТЕ НА ПОЛОВИН ЧАС!


back to top

bluesky

..."...Думам ти Пенкеле, сещай се снахо..."... Grin

Или какво значи на практика "администриране" или "регулация", когато на капитала не му изнася еднa иначе (евентуална) fairplay технология, (както твърдят някои Колеги).

back to top

thebrainless

Само демонстрираш, колко много си далеч от темата с всеки свой пореден пост. Не знам и идеята да качваш подобни новини тук каква е. Който следи пазара, знае всичко това доста преди да му попаднеш. А  тиочевидно не можеш и да тълкуваш правилно тази информация.  Няма да пиша повече тук, надявам се ти да не го правиш, защото нещата отиват в сериозен спам вече.

Stay hungry. Stay foolish.
back to top

bluesky

Темата е ориентирана като познавателна, за всеки, който би желал да си изясни новите дигитални "крипто-ресурси".
Не претендира да е последна инстанция, а и как би могло... А "регулиране" и "администриране", както виждаме, е неоспорим факт, който е отразен и в мас-медиите.

Да познаваш една технология досконално, в днешния Свят, "управляван" от саттанисти, не дава много, а по някой път и заблуждава тотално.

Така например, наглед отлично разработен Проект за производство на евтина и години използваема ядрена енергия се изражда в производство и складиране на огромен ядрен военен Потенциал, който е в състояние да затрие Планетата в рамките на 1 (един) час.
Защото... който управллява Ресурсите, той има последната дума.

Дотук, успяхме да видим, че всеки крИтен, дето ще праща автомобили на Марс, или, по думите на Наш Колега, сульо-и-пульо в лицето на, цитирам: ..."...че някоя турска мутра на чейндж бюро..."... е способен да надиграе наглед отличния, според някои "експерти", алгоритъм. А това единствено показва, че или алгоритъмът куца, или че е лесно заобиколим.

Аз с удоволствие ще почакам и инфо от действителни специалисти, С РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че разработените алгоритми НАИСТИНА ГАРАНТИРАТ ЦЕННОСТТА на тези "дигитални нули и единици" ресурси.
Дотук само чух, че нявярно има толкова непостижими познавачи, които, с такива като обикновенните Хора не желаят да споделят ценните си, изключителни знания. Но... засега това са само предположения, не подтвърдени с нищо, освен мистика и недомлъвки.

Моето Лично мнение и отношение И към тази, поредна технология, е неутрално, (и леко скептично). Повече неутрално, но не супер ентусиазирано. По простата причина, че ВСЕКИ, който може да изключи електроенергията, а подобни Играчи са не един и двама по веригата..., както и Интернет... е вече "спрял тока", при това буквално, на всеки ентусиаст, надяващ се на "феланкешията" да му признае дигиталните натрупвания.

Мно-о-о-го наподобява мулти-"левъл"-маркетинга... Има ли печалба там...? Да, има - само обаче за първите по веригата... За другите наивници остават напразните предварителни изчисления, както и неминуемото постепенно охладняване на близки, познати и евентуалната заслужена подигравка от страна на роднините...

Така че - докажете, вие - знаещите и можещите, че почти всекидневните ОГРОМНИ СКАНДАЛИ около тази технология са само частни случаи, и не повече...
А да показва "поза" на знаещ и пренебрегващ онези, които искат да си изяснят ИСТИНАТА, може всеки. Има право, както да пренебрегва Темата, так и него да го пренебрегват.

И за онези, които са решили да си рискуват труда и енергията, за да "копаят и правят пари", да им е сладко...! Нека да успеят! Всеки гради собствената си Съдба, ако успяват от "нищото" да правят "нещо", значи са чародеи. А все някой ще плати Сметката.
  

Последна редакция: 13-05-2021, 15:03:35 от bluesky

back to top

bluesky

Добро Утро на Всички!

Вече дори за всяко магаре с намордник,  Grin, (където Свободното мислене е заменено с вакуум...) стана ясно какво значи "ценност от нищото". Само една дума на именит манипулатор е достатъчна, и наглед фиксирана естествено, "изкопана цена" на "нещо ценно" отива в нищото...
Прилагам актуална информация по случая:
back to top

Metal

Изтлежда това се превръща в поредната тема където bluesky си приказва сам.

Линка долу е последната полезна информация която поствам:
https://www.tita.bg/free/accounting/762
back to top

bluesky

Благодаря за ценния линк, Metal!

Там са обяснени грамотно всички предимства на дигиталните ресурси крипто.
В Темата дори И затова на моменти на някои Колеги им се струва, че "...си говоря сам..."..., ха, ха, хааа... добре казано!... за да не се налага, ако някой "изгори" на крипто, ..."...да си говори сам...", калкулирайки загуби.

При истинска Воля, от страна на Масите, би могло да се обърне палачинката и "...централните банки..." и заедно с тях, един куп паразити, да бъдат постепенно изместени и детронирани.
Полезно би било да се използва ВСЕКИ шанс, включително и крипто.
back to top

bluesky

Добър Вечер на Всички!

Следим стратегията на "големите играчи" относно крипто-ресурси.

И о-о-о... здравата логика на bluesky, изказана в началото, започвайки Темата... (най-обикновенна, Човешка логика, междувпрочем...) се оказа абсолютно здравословна.

"Независимите" крипто-импулси се озаптяват от РЕАЛНИТЕ РЕГУЛАТОРИ с едно щтракване на палците. И никакъв "спам" - имаше импулси, няма импулси - един (1) трилион минус - в рамките на месец.

Да ви е сладко - "копайте" по-нататък мечти.

back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

цитат: ..."...поредната тема където bluesky си приказва сам..."...

И оказва се, както и предполагаше bluesky, сам си приказва не само Той..., а и всеки, който разчиташе на BitCoins - "ценността" на нулата, "0" е голяма, а 50% от нула "0" колко ли прави...? Grin
back to top

hgeorgiev

back to top

bluesky

Все още някой съмнява ли се КОЙ всъщност ДЪРПА КОНЦИТЕ...? Grin


back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Някакво предстоящо голямо разместване на финансовите пластове се заформя, и ТОВА са само първите симптоми, може би...
И добре се вижда КОЙ ТОЧНО до Април е "командвал парада" - "централна банка" - централна ЗА КОГО И централна НА КОГО...?

И къде е криптото в тази картинка?
Никъде, естествено - крипто само за плепса.
back to top

bluesky

Добър Вечер на Всички!

Още един факт около крипто.

Билли ваксинката, неуспелият "инженер" без Диплома , специалистът по всичко, (включително Медицина...), хазарският многознайко на всяка манджа мерудия е патентовал нещичко за любителите-копачи на крипто... Grin

Прилагам инфо.
 

back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

"Лошият" данъчен офис  искал, цитирам: ..."...clear dictate..."... над богоизср*но измислените нулички и единици...

Който наивник смята, че с един алгоритъм, пък бил той и гениален, ще бутне Системата, очевидно е за съжаление. За подобни сега рекламираната доброволна евтаназия (със спринцовка) е добър, логичен изход.back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Нещо в полза на bitcoin ентусиастите - спокойно можете да пазарувате с тези ценни нулички и единици, (виртуални...(?))... в реномирани магазини:

(прилагам фото)


back to top
« назад напред » Страници: 1 2 [3] 4 5 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: