bluesky

Напълно си прав, Колега angelovarna.
(За съжаление всичко е свързано, и тук не можем да минем без тролл-ове).
Задачата им е да ерозират съзнанието на младежта. За тяхна беда, Моята генерация, която е видяла и "две-и-двеста", е на линия, и няма начин да пренапишат Истината и за България, и за Apple, ако щеш...
Свидетели сме на марката още от зараждането и.

Апелът ти спокойно можеш да го отправиш и в посока тролл-ове. Тогава ще бъдеш чут и от съществата с "емоции", но не показали нито един Факт, освен "знаменцата на дъгата" и дамги, с които стопаните на животни бележат скотовете си, за да ги различават, от вечни времена.
back to top

zlia

Малко троллче - не съм фен на нито един капиталист, но това е ПЪРВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА корпорация умерика, който НЕ Е ЗАПОЧНАЛ НИТО ЕДНА ВОЙНА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СИ.

Ограничено същество си, стукач и подслушвач в този Форум, който явно не е за теб. Такъв и ще си останеш, от "групата на само-сриталите се" Grin
1. Тулупа Тръмп направи повече поразии за съвременния свят( в който и ти живееш) от колкото някоя война. Да си го тачат колкото искат, халал да им е.
2. В този форум съм преди теб ИЛЮМИНАТЕ. А това колко съм писал.. хмм със сигурност съм помогнал на повече хора с моите постове( и не само) във форума от теб със запери, канализации, котки, жици....
Пиши за каквото ти е кеф. Просто го прави в правилния раздел.
Чакам са да обясниш за величието на Путин и Ким. Кат не те кефи капитализма (Apple са компанията с най-голяма пазарна КАПИТАЛизация), чемадана, самольота и право в рая на науката и липсата на кем трейлс :-)
back to top

bluesky

Ха, ха, хааа...
Нито един от стукачите и подслушвачите, вързани към Форума Ни, не е разбрал, (а и няма да разбере...), накъде отива Светът... включително и меките китки на върха на Apple...
С изтърканите, заучени по методичка формули за тролл-ове...

..."...чемодан, самолет..."...

РЕАЛНО бихте попаднали В РЕАЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ДИНАМИЧНИ СИСТЕМИ (и икономики).

(прилагам фотографии).
_______________________________
Нека подслушвачът покаже и доказателства, (снимки) от своето собствено прехвалено "капиталистическо" село... ха, ха, хааа... Чакаме, чакаме...
_______________________________

И обратно в Темата, която стукачите не успяха да разводнят - Apple ГРУБО НАРУШИ СОБСТВЕНАТА СИ ДЕКЛАРИРАНА ФИЛОСОФИЯ И ИМИДЖА СИ НА НЕЗАВИСИМА, АПОЛИТИЧНА И САМО ТЕХНОЛОГИЧЕСКА КОМПАНИЯ чрез най-сериозно потъпкване на своите собствени принципи.
Всички Колеги, които до този момент не видяха това, го доказаха с Коментариите си.
И ТОВА е всъщност главното в тази Тема.


 
back to top

Metal

bluesky кротни се малко наистина! От няколко години заливаш този иначе чудесен форум с безумията си. Тук вече не се пускат технически теми и не остана място за нормални дискуси от спама ти.

Политиката на Епъл може не винаги да ми харесва, но по отношението им към Тръмп бе необходимо мисля. Защото нормалните хора си мълчат а лудите заливат социалните мрежи с глупостите си, а покрай тях много хора с не добре изградено лично мнение се подвеждат (смятайки че масата е права). Защото въпросния "президент" бе на път да си спретне гражданска война и трябваше да бъде блокиран той и лудите му.
ДА, границата със свободата на словото бе прекрачена и от тук до пълната цензура сме на косъм, трябва да се внимава много - надявам се, че този прецедент няма да отвори кутията на пандора, но тя вече е открехната от фейсбук.

Трябва да намерим начин да запазим нормалноста в комуникацията си, без цензура и без да усилваме обаче гласът на лудите.
back to top

bluesky

О-о-о, Metal, много се радвам, че се обади!
С удоволствие ще се видим някой ден!

Относно Темата - по отношение на определени личности съм го написал черно на бяло (за Мен заради Интерфейса - бяло на черно):

..."...не съм фен на нито един капиталист..."... .

Така, освен че четете, добре би било и да схващате написаното.
Сега за ..."...безумията..."... - не си съгласен с нещо - използваш "copy - paste" и цитираш досконално с какво точно не си съгласен - така може да се води дискусия, иначе се касае за неточни емоции, където не бих могъл да помогна.

Тази Тема е и си остава относно днешната политика на Apple - извиване на ръце, политизиране, (защо ли... кой ли им заповядва...), запушване на уста. И няма никакво значение на кого точно запушват устата - говорим за груба цензура, за която никой не ги е упълномощавал, и никой НИКОГА НЯМА ДА ИМ ДАДЕ ПЪЛНОМОЩИЯ.

И така наречените "социални мрежи" - въобще не са социални, а са ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ на саттанисти, педофили и откровени престъпници. С това никой нормален никога няма да се съгласи.
И който си мълчи днес, се явява колаборационист и съгласил се, де-факто.
А това е поддръжка.

И напълно си прав относно комуникацията Ни, която трябва да се съхрани - и това става точно без цензура. За това и говорихме досега. А който пише - ..."...за това пиши, а за онова - не..."... - точно това и прави - цензурира, без да се усеща какви ги плещи.

 
back to top

godo

Аз не разбрах. Може ли пак да обясниш?
Ако може по-подробно.

И нещо ми се губят думите, като не са написани ето Така по Твоя Начин. Сякаш чета нормално написан текст. Grin

Mac only
back to top

bluesky

Когато ФАКТИ липсват, започва многознайничене. Познато.
back to top

godo

Ти си ми любимия потребител в този форум. Пишеш ли другаде?

Да се регистрирам, за да Ти чета увлекателните публикации.

Mac only
back to top

Metal

@bluesky
Нямам намерение да се заяждам, за това не сметнах за умесно да цитирам "кемтрейлсове", "амбриажи" "саттанисти", "педофили" и подобни. Трудно е да те цитира човек

Въпросните компании и управлението им може да не ти допада и ако това е така не би трябвало сексуалните наклоности на шефовете им да е причина за оценката ти.
Подхода на "социалните мрежи" да промотират конспиративни теории, крайни огранизации с терористични тенднеции или обикновенни глупости и луди - се дължи на човешката склонност да обръща повече внимание на зрелището отколкото на смисъла, това поражда "клик байт" алгоритми създадени с цел компаниите да печелят. Това не прави шефовете им "откровени престъпници"  или "педераси", нито пък едното поражда другото. Обикновената човешка алчност е напълно достатъчна за да обясни късогледството на борда на въпросните компании.

Рано или късно те ще се коригират (или ще бъдат коригирани), по скоро ако пострада джоба им. Лудите от това няма да намалеят, на тях не може да се помогне, но поне ще виждаме по малко от лудоста им и здравия разум на обикновенните хора ще се подобри - просто трябва леко да пипнат алгоритмите.

За да се случи това по скоро просто спри да спонсорираш въпросните саттанисти и педофили, като не купуваш продуктите и като не пишеш конспиративни теории.
back to top

bluesky

Драги Metal!

Вече точно от една година Ви запушиха устата (при това в буквалния смисъл на думата - с РЕАЛЕН намордник, като на робите), а вие, определено наивници (и това е най-меката дума в случая), продължавате да разглеждате Практиката (при това Световната практика), като "...теория...", ха, ха, хааа...

Дори само относно "следите в небето" - желаеш ли да Ви публикувам РЕАЛНИ фотографии (за доказателство), или ще погледнеш САМ НАГОРЕ...?
С вашият начин на мислене... (при цялото Ми уважение и към Теб, и към останалите), вашата генерация няма шансове. Нуждаете се от Късмет, при това КОСМИЧЕСКИ.

Лека нощ на всички и с най-добри пожелания!

back to top

bluesky

Драги godo!

Цитат:

..."...Ти си ми любимия потребител в този форум..."...

Благодаря Ти!
Само един малък детайл - думата ..."...потребител..."... я въведоха нарочно, за да Ви обезличат... постепенно да свиквате на небивалици... истинският Човек не е "потребител" и никога не е бил.
Все пак и независимо от това, благодаря!
back to top

bluesky

Войната срещу богоизср*ните ескимоси на Силиконовата Арктика се засилва Grin


back to top

bluesky

Конспиративни теории Grin


back to top

bluesky

Внимание - танкерите, които вкарват петрол в ийюдейска кравария, СПЕЦИАЛНО не ги разтоварват вече няколко дена. Това би позволило на онези, които дърпат конците, да:

1) Повишат рязко цената на петрола, въпреки че никой не се движи никъде (lockdown).
2) Онези, които поставят петрол за кравария, биха могли да бъдат изнудвани като заложници, спрямо непродаден петрол, за да одобрят, по неволя, поредната авантюра на корпорациите

Ще кажете, какво ни засяга това...? Ами пряко ви засяга - увеличаването разходите за единица енергия автоматически ще повиши цената на всички дигитални джаджи, (включително и тези на Apple), с които упорито разскривате и майчиното си мляко, споделяйки личните си тайни с корпоративни мишки, които упорито продават всички ваши споделяния на когото и да било...

Така че, пазете джобовете си!
Предупреден, значи въоръжен.


Последна редакция: 10-03-2021, 13:23:16 от bluesky

back to top

Metal

Моля Те не ни занимавай повече със свойте теории.
Наистина няма нищо общо със Форума.

Отиди да поживееш в Китай, виж каква красота е само, щракни още снимки от там и ни ги прати.
Или направо отскочи до Северна Корея, какво ще губиш време със комунистически-капитализъм, отиди при извора!
Желаем ти приятно прекарване.
back to top
« назад напред » Страници: 1 2 [3] 4 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: