bluesky

Цитат на zlia:

..."...Основната тема, в която пишеш е за форума Направи си сам..."...

Това, което си фантазираш, е измислица.
Изсмукана е от пръстите ти, не отговаря на Истината и следователно е опашата лъжа.
Най-обикновена снимка от екрана, свързана с Моя Профайл във Форума, показва ясно, че точно в Темата "Направи си Сам" имам само 4 (четири) Поста, т.е. толкова, колкото ти имаш за цяла година въобще... ха, ха, хааа...

Какво ли правиш във Форума с 4-5 "поста" ОБЩО на година...? И така дълги години... Следиш пишещите ли?

След като веднъж се опитваш да заблудиш и манипулираш Колегите, лъжейки безсрамно, как да ти вярват оттук нататък въобще...?


Последна редакция: 11-01-2021, 21:46:08 от bluesky

back to top

bushi

Вземи млъкни вече и ни остави нас овцете да живеем в заблуда! Специален поздрав синьо НИебе https://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI
back to top

atirage

От само-цензура по-страшно няма.
Еднозначно доказателство за това дава самият Живот. От само-цензура и ограниченост на мисленето, (много от) Българите го докараха дотам, не само да са на последно място в Европа по почти всички показатели, ами дори и Съфорумниците Ни да не могат да си "сетнат" смартфоните по причина, (цитирам):
 
..."този Сървис не е достъпен във вашия Регион..."...

И защо ли? Ами по същата причина - ограничеността на мисленето на Региона, (и някой негови "представители") не го прави привлекателен и Местните просто са пренебрегвани по всякакъв начин.
Едни от най-активните Ми години преминаха навън, (там съм и формирал доста от това, което съм), където Хората, освен че имат мнение, (каквото и да е), го и изказват. Без да се съобразяват с "политически правилни" постулати, и определено не под сурдинка.

Аз намирам в това и причината да няма iOS и MacOS на български.

Какво ли правиш във Форума с 4-5 "поста" ОБЩО на година...? И така дълги години... Следиш пишещите ли?

А в това няма нищо лошо. В радиолюбителството има радиолюбител-слушател  Smiley. Аз от дълги години чета форума и рядко се включвам с писане.  Cool

iBook G3 Clamshell SE XGA
iMac G3 350 swaped 500 16Mb FlashCard16Gb
iMac G3 350 clocked 400 ATX LCD
iMac G4 20" 32GB SSD iSight Apple Pro Speakers
eMac G4
PowerBook G3 500 B&W
PowerBook G4 Ti 1Ghz 120GB OWC SSD
PowerMac G5 Quad
MacBook Late2006 Mavericks
MBP 2009
iMac 2012 2.7GHz 250G SSD
back to top

godo

Аз да напиша нещо по темата - вчера гледахте ли наводненията в Нови Искър?

И Тервел Пулев щял да се боксира в Африка..

Mac only
back to top

Adamov

Ето това вече са новини Cheesy Занзибар ли казаха?

Apple Mini 2018
Apple MacBook Air 2017
Apple MacBook Pro 15" mid-2014 <3
Apple iPhone 12 Pro Pacific Blue
Apple Watch 5
Apple iPad 7th gen
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

AnotherBoy

Една новина по темата и от мен, която съм сигурен, че ще ви държи под напрежение:
Цитат
Принц Хари и Меган Маркъл напускат социалните мрежи

iPhone XR
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014)
Mac mini (Late 2012), 8GB RAM, 120 GB SSD
iPad Air 4 Wi-fi
iPad mini Wi-fi (1-st Gen.)
back to top

godo

Една новина по темата и от мен, която съм сигурен, че ще ви държи под напрежение:
Цитат
Принц Хари и Меган Маркъл напускат социалните мрежи

О, не!

Mac only
back to top

bluesky

Показателна "песен", bushi.
Сега за всички е пределно ясно за кого е иглата...

Coming soon... Grin
back to top

angelovarna

Ех, колко по-интересно можеше да се развие темата, вместо да се задълбава във форумни дразги.

Не може да не ви е направило впечатление как се политизираха големите играчи на технологичната сцена напоследък.
Как на своя глава ще си позволява компания да ограничава свободата на слово и изявление на действащ президент на световна сила, след като няма доказано пряко следствие от речта на същия?
На бърза ръка бяха забранени/замразени всичките му акаунти по социални мрежи и медийни платформи, едновременно с това бе демонизиран и набеден, като се организира и втори импийчмънт с идеята ако е възможно да бъде спрян да се кандидатира втори път (да, за Тръмп говоря).
Къде остана с изконното право на човека (да не говорим за действащ президент) да се защити? И че не е виновен до доказване на противното.
 
Какво бе виновна и социалната мрежа Parler, че й спират хостинга от днес за утре. Дадоха ли им време за реакция? Въобще, нещата станаха много бързо, съмнително бързо.

Не е хубаво технологичните компании да се месят по такъв начин и да демонстрират такава власт, власт, дори такава над тази, която уж би трябвало да ги регулира и с която да се съобразяват.

Резултата бе грозен, грозно бе нахълтването в Капитолия, но и реакцията на медийни платформи, социални мрежи и технологични компании.

Харесват ми продуктите на Apple и ще продължа да ги ползвам, но в деня, в който ми кажат - ти тука на този и този имената няма да споменаваш, защото ще ти изтрием Apple ID-то и всичко асоциирано с него + БАН за Х дни - ще мина на друг, свободен продукт. Надявам се обаче тогава да не е твърде късно.

UI designer and developer
back to top

Пиф

Темата, която подхвана bluesky никак не е маловажна. Не знам защо предизвика такава бурна реакция.
Намесата на технологичните гиганти в политиката, не е нещо за пренебрегване. Особено намесата на Apple, а те доскоро градяха имидж на аполитични, особено по времето на Джобс. Когато преди няколко години им бе поискано съдействие от федералните власти за разкодиране на заловени мобилни устройства на терористи, те демонстративно отказаха, позовавайки се на  неприкосновенноста и защитата на личната информация. И сега изведнъж постявят ултиматум с неизпълним срок - и прас! И то защо - защото мрежата била използвана за организация на Тръмп-последователите. Не съм му фен, но на последните избори за него все пак гласуваха приблизително половината американци. Как така такава компания може да вземе страната на едната половина и да каже на другата - OUT ? Но наистина, подобни абсурди зачестяват и явно тенденцията ще се запази, а това си е наистина притеснително. Като погледнеш какво е влиянието и да другия хубавец - Илончо, дето се оженил за надувна кукла  .....  
Явно няма как многомилярдни бизнеси да останат на страна от политическия живот, но за жалост подбудите за намесата им не са особено хуманни, а камо ли демократични.

Последна редакция: 17-01-2021, 12:08:13 от Пиф

back to top

zlia

Темата, която подхвана bluesky никак не е маловажна. Не знам защо предизвика такава бурна реакция.
Аз мога да кажа моята реакция защо беше такава, а и го написах- първият му пост беше, с който започва темата и самото му заглавие бяха неадекватни и затова така реагирах. Погледнете му и последващите отговори- някакви глупости за ваксини, кой колко бил писал във форума, амбриажи гейцове и т.н. Нищо сериозно по темата, като последните два поста.
А иначе относно темата- ами да и за мен беше странно крайната им реакция, но амазон се защитават в съда да видим какво ще е решението, аз както казах за първи път чувам за Парлър, но както им каза създатела на пиратския залив- ебаси тъпата компания сте щом позволихте Да ви няма услугата :-) . А социалните мрежи и мен ме учудиха, но и те имат своите аргументи. Тръмп прекали и нанесе непоправими щети на демокрацията им. Поне за мен трябваше да го баннат до 20.01 и после да решат.


Sent from my iPhone using Tapatalk
back to top

bluesky

Платените троллове са активизирани на 100%.

Когато задавате основателни въпроси - отговорите са - "конспирация", "демокрация", "щети"... и най-важното - първо - саморазправа, (...т.е. доказана НЕЗАКОННОСТ), а после... само евентуално "съд" и то само ако "им изнася"...
И най-интересното - всички тези случки, събития, неща, които се случват наглед в различни места и региони на света имат напълно коорднирана насоченост и са просто части от един и същи План, който неотклонно и саттанински се изпълнява. Всеки, който се явява "защитник" на саттанисти и богоборци е минимум колаборационист на престъпници и следователно сам престъпник. Доколкото престъпленията са глобални (и вече почти необратими), се явява и враг на Народите и на Света на Хората (такъв, какъвто го познавахме доскоро).

Не е необходимо да ходите далеч обаче - относно безмислицата "конспирация" например - достатъчно е да погледнете цифрите - един Народ, (в случая Вашият собствен), от 9 000 000-нен само за някакви си 30 години се превръща чудодейно как в 6 000 000-нен, a цветуща Европейска Държава със собствена икономика (27 място в Света) се докарва до бунището и с унищожена икономика на 93%!, се търкулва на незавидното (+-) повече от 90 място в Света и ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА!

По Темата "щети" - само си вдигнете главата и вижте небето - как Ви ръсят отгоре всекидневно с отрови ДОКАЗАНО.
Затова и боледувате.

(отнася се и за тролловете - и те дишат заразения въздух, както и децата им. Но "пишат" глупостите си и ще продължават, докато си получават грандовете. И кой им ги плаща? А-а-а... "конспирация"... ха-ха-ха... отново се върнахме, оттам, откъдето започнахме... нищо, тровят собствените си деца, зомбита без мозък - класически пример за социопатия).

Последна редакция: 17-01-2021, 14:06:29 от bluesky

back to top

angelovarna

Е, това наистина беше излишно.
Може да се говори много, но за родна политика и действителност си има съответните групи във Фейсбук. Там всеки може да си намери съмишленици Cheesy
Тук, нека се придържаме повече към технологичната част на нещата и по-малко да залитаме към теории за кемтрейлсове и анализи на икономически преходи.

UI designer and developer
back to top

zlia

Абе не че нещо, ама се казва “грантове” :-) Ма пиле шарено, аз колкото и да ти е странно ти чета постовете за канализации, жици, подкожки за мишки и т.н. ма хич и не съм предполагал, че ти си пълно куку. Ма така кажи бре, ти си бил спеца по свтовна конспирация, норвежки гейове и ирански травестити... ааа и кем трейлс хахахах. И ти къде са криеш от тея дето пръскат? Да нямаш бункер в бест дизайн студиото? И как па тоя тип хора ви допадна Тръмп, слочаеност, немисла :-)
Илюминати


Sent from my iPhone using Tapatalk
back to top

bluesky

Малко троллче - не съм фен на нито един капиталист, но това е ПЪРВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА корпорация умерика, който НЕ Е ЗАПОЧНАЛ НИТО ЕДНА ВОЙНА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СИ.

Ограничено същество си, стукач и подслушвач в този Форум, който явно не е за теб. Такъв и ще си останеш, от "групата на само-сриталите се" Grin

Последна редакция: 17-01-2021, 22:01:36 от bluesky

back to top
« назад напред » Страници: 1 [2] 3 4 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: