bluesky

Във връзка с последните "новини" отвъд Океана Apple са издали 24-часов ултиматум на определени Компании да, цитирам: ..."...преразгледат политиката си спрямо публикувани мнения на Граждани..."... ха, ха, хааа...

Ало, корпорациите - къде останаха ОГРОМНИТЕ ВИ ОБЕЩАНИЯ "за поверителност" и Свобода на Мисълта и Свободното изказване на Мнение...?

...ха, ха, хааа... мизерници... 
back to top

zlia

Ти не си в ред. Хубаво е да те прегледа лекар или пък водопроводчик сигурно предпочиташ. :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
back to top

bluesky

Ясен си, приятел... Слагай си ваксинката и ще те кротнат... Grin
back to top

Adamov

Павка, какво точно новина е това?

Apple Mini 2018
Apple MacBook Air 2017
Apple MacBook Pro 15" mid-2014 <3
Apple iPhone 12 Pro Pacific Blue
Apple Watch 5
Apple iPad 7th gen
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

bluesky

Ето един от потърпевшите... а после "нямало политика"... Grin

Слугуващите на дигиталните си огледалца, стъкалца и мъниста туземци, (които дори САМИ си плащат огледалцата... преди поне са ги раздавали безплатно...), биха могли сериозно да се замислят... о-о-о... извинявайте... за това се иска все пак малко мозък... Grin


 
back to top

zlia

Ясен си, приятел... Слагай си ваксинката и ще те кротнат... Grin
К’ъв приятел съм ти бре.
Престани да спамиш форума с глупости. Спазвай малко хигиена на постовете. Не може и в Новини да бълваш “ гениалните” си размисли.


Sent from my iPhone using Tapatalk
back to top

bluesky

Ха, ха, хааа... изоставаш основателно, май-май...
Светът, такъв, какъвто го познавахме вчера, се променя пред очите Ни не с дни, а с часове...
Любимата Ни марка ще Ни сервира още не една и две Ябълки... а защо не и ябълков щтрудел...?

Влизай в час и ще си на прав път...
back to top

Adamov

bluesky в интерес на истината започваш и мене да ме дразниш с постоянните си изблици на вкарване в "правата вяра" До сега абсолютно успешно те игнорирам и не ми пречи да продължавм. Ама колкото и рядко да се пускат сериозни теми в този форум (не твоите, разбира се) все пак предпочитам да е така, отколкото всеки ден да има твои "окъпани в смисъл" постове.

shaman-а, ако не вземе някакви мерки аз лично ще бъде чао и от този форум.

Apple Mini 2018
Apple MacBook Air 2017
Apple MacBook Pro 15" mid-2014 <3
Apple iPhone 12 Pro Pacific Blue
Apple Watch 5
Apple iPad 7th gen
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

bluesky

Adamov, ако нещо лично те е засегнало, от Поста ми, давай смело с "copy-paste", укажи Ми го, 100% ще взема Отношение, което би Те устройвало.

Дотогава на емоции не реагирам.
back to top

Adamov

Не е емоционално 100%

И не е нужно да се съобразяваш с мен и да правиш неща, които да ме устройват. Виждаш какво пишат и другите колеги. Можеш да ги приемеш тези неща като един своеобразен копи-пейст Smiley

Apple Mini 2018
Apple MacBook Air 2017
Apple MacBook Pro 15" mid-2014 <3
Apple iPhone 12 Pro Pacific Blue
Apple Watch 5
Apple iPad 7th gen
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

bluesky

Това не е Отговор, Adamov.
Всеки отговаря само за себе си. Този постулат е залегнал в основата на всички етични Системи.

(...а ако си зависим от това, ..."...какво ще кажат другите..."..., то това отново си остава само твой личен избор, отново лична отговорност и само лично решение...).

Отново - приканвам те ти лично да "copy-paste"-неш какво теб лично те е засегнало, ако въобще нещо...
Ако не го направиш, твоите емоции са обвинение без основа и точно като такива ще бъдат разглеждани, докато не се мотивираш.

Последна редакция: 11-01-2021, 13:10:17 от bluesky

back to top

walker007

bluesky - не мисля, че точно тази тема е правилна в този форум, ако искаш съвет за някой хардуерен или софтуерен проблем свързан по някакъв начин с марката или нещо от сорта - ОК тук е мястото, но за другите неща си имаш други социални мрежи в които да си чешаш езика. Що се отнася до ваксинирането, всеки има правото да прави каквото намери за добре. Нека оставим форума за полезните неща, които не малко хора ги интересуват. Аз лично се радвам че остана поне едно такова място в което да не слушам за теорий на конспирацията, чипосването на хората и т.н.  Нищо от написаното от теб не може да засегне никой, просто ти влизаш в излишна разправия като ти кажеме че мястото на това което си постнал не е тук. Simple as that.

MacBook Pro 13'3 / iPhone 6S
back to top

bluesky

walker007,

Напълно съм съгласен с Теб, че този Наш Форум е един от малкото свесни места, които не са "политизирани" от платени тролл-ове, (...въпреки че съществуват...).

И Слава Богу!

Новината, (за която става въпрос сега), от друга страна е новина, свързана с Apple. Затова и Ми направи впечатление.
Не усещам с какво това би могло да засегне който и да било от Нас.
От само-цензура по-страшно няма.
Еднозначно доказателство за това дава самият Живот. От само-цензура и ограниченост на мисленето, (много от) Българите го докараха дотам, не само да са на последно място в Европа по почти всички показатели, ами дори и Съфорумниците Ни да не могат да си "сетнат" смартфоните по причина, (цитирам):
 
..."този Сървис не е достъпен във вашия Регион..."...

И защо ли? Ами по същата причина - ограничеността на мисленето на Региона, (и някой негови "представители") не го прави привлекателен и Местните просто са пренебрегвани по всякакъв начин.
Едни от най-активните Ми години преминаха навън, (там съм и формирал доста от това, което съм), където Хората, освен че имат мнение, (каквото и да е), го и изказват. Без да се съобразяват с "политически правилни" постулати, и определено не под сурдинка.
За това моля да бъда извинен, (в Твоите очи).

Форумът Ни има много различни раздели. Смятам, че не противоречи на кодекса му, да се обсъждат и неща, които на пръв поглед не са свързани пряко с "...алуминиеви кутийки, жички и програми..."... Защото Човекът е всъщност това, което ги прави живи и важни - тогава всяко техническо постижение придобива и смисъл.

Основно естествено Си прав. Главната Ни насоченост са и си остават Apple машините и нещата около тях. Тук спор няма. И ако разгледаш Моите постове в процентно отношение, лесно ще установиш, че и тук Мненията Ни съвпадат.
На никого няма да позволя обаче, да си "образува плитка емоция" без покритие. Особено това касае неграмотниците.

Когато Тема не интересува някого - подминава я. Толкова е просто.
Аз Те чух, Мнението Ти го вземах впредвид. Благодаря ти!
back to top

zlia

Погледни си заглавието на темата и самия първи пост- никъде не става ясно какво искаш да кажеш( то не че и да става има смисъл). Основната тема, в която пишеш е за форума Направи си сам. Не казвам че е лошо да има всякакви теми, ама не може да плюеш в темата за Новини за “ амбриажи” и подобни. След като те скастрихме написа някакво обяснение със скрийншот, от който трудно става ясно, че епъл щели да свалят или са свалили някакво приложение от стор-си( аз за парлър сега научих). Ми имат си правила бре, какво се чудиш. Освен Епъл и Гугъл, и Амазон са ги разкарали от техните услуги.
Хич и не мисля да споменавам глупавия ти коментар за ваксинирането, който беше написан ни в клин, ни в ръкав.
Претендираш, че си човек с интелект и възпитание, но от постовете ти не си личи. Общество( форум, седенка) значи да се съобразяваш с другите, с които живееш, пишеш, шофираш, а не “ я съм са научИл да си казвам каквото ми е на сърцето” - амбриажи, простаци, чипирани идиоти и т.н.


Sent from my iPhone using Tapatalk
back to top

bluesky

Цитат:..."...Ми имат си правила бре, какво се чудиш. Освен Епъл и Гугъл, и Амазон са ги разкарали от техните услуги..."...

"Правилата" са им, че са нарушили вече подписани Договори.
А "разкарването" на някого, с които имаш стотици хиляди Клиенти, и най-важното - Договор, означава само едно - че на Google, Amazon, че и Apple... ok, нека не са "амбриажи", (въпреки че те самите се хвалеха наляво и надясно точно с "педалщината си"...), нека са само учетворени (т.е. умножени по четири (х 4) епифизи - медицински Факт!)... означава само едно - който не спазва Договорите Си веднъж, ще ги нарушава винаги.

Това не Ме учудва ни най-малко. А относно "ваксините"... не беше ли точно Ти против това, немедицинско лице да дава мнение, че и да дава рецепти и дори да прави международни кампании, свързани със Здравето на милиарди Хора...?
Защото били гей-ц-ц е точно това - няма диплома дори инженерна, да не говорим за медицинска... т.е. пълен аматьор където и да било...

Коментарът Ми относно ваксиниране пази дори и теб... ако го схванеш въобще. Направих каквото можах, за да бъдеш и ти предупреден... къде те дърпат онези, дето те работят от десетки години по всички линии... а сега изведнъж решиха да те спасяват задължително, със заповед от "неизлечима болест"...

_________________________
Чети, неуки, относно "правилата им", и ти, невежа, се чуди, как работи Светът. Аман от недоучени наоколо.


Последна редакция: 12-01-2021, 04:14:14 от bluesky

back to top
« назад напред » Страници: [1] 2 3 4 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: