Страници: 1 ... 4 5 [6] | Надолу Начало - НОВИНИ - One More Thing (Прочетена 8372)

konstant

Извинявайте но какво точно аз съм осирал? Може малко да сте по обективни, особенно след като въпросният blueskay живее в този форум постоянно и е на всяка манджа мерудия. С една дума знаета за какво иде реч. Аз почти не съм публикувал тук и си позволих чистосърдечно да пусна няколко поста в тази тема, защото видях , че никой не реагира на това историческо събитие. Въпросният отначало омаловажи, тотално появата на М1, защото това било гейска работа. Пуснах затова другите си постове, в които той се обърна на 180 градуса. И всичко бе добре, докато не реши да ни  вкара отново нихилизъм и да обяви , че и той бил стигнал в студентските си години до същото решение и това не било нищо ново и чак толкова епохално! Е ако вие си мълчите на такива нагли дърдорковци в живота, то аз не мълча! Изострянето на тона дойде постепенно и изцяло от другата страна, до момента в който той ме обяви за психопат. В такъв случай имам правото да се защитавам. Така че ако обичате не така обобщаващо! И още нещо. Ако приемем че това е един вид клуб в който имате един много дразнещ елемент, не е подхода да се правите че не го забелязвате. Това е подхода на щраусовата пртица. Още по малко да обявите спорещият с въпросният дърдорко със същите епитети. От мен Хубав ден! Отново няма да коментирам тук с години!
back to top

thebrainless

По темата всичко пуснато е супер, но като не ти харесва/допада някой, по-добре игнорирай.

Stay hungry. Stay foolish.
back to top

AnotherBoy

Ако въпросният индивид можеше да се игнорира, нямаше да се стигне до това.
На мен ми кипна от заядливото му отношение, участието му във всяка една тема, коментарите му които нямат никаква логика и не са свързани пряко с темата и фоурма.
Факт е, че му е дадена свобода след като няма контрол и модерация.
Винаги съм се стремял да бъда полезен на останалите с информация която имам, и съм се надявал от помощ когато съм имал нужда тук.
Но не се търпи един и същ да е наврян във всяка една тема и да не е полезен със нищо и умишлено да се дразни с останалите.
Въпросният индивид е изписал над 1500, от които вероятно 99% нямат никакъв смисъл и полза.
Който има желание да си направи труда да види, че няма започната тема, без той да се намеси и да изговори куп глупости и дори заяждайки се с мен лично, вживявайки се в ролята на "защитник на правдата".
Повярвайте ми, не съм тук за да си губя времето с идиоти, а да науча нещо ново и ако мога да помогна с нещо.

iPhone XR
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014)
Mac mini (Late 2012), 8GB RAM, 120 GB SSD
iPad Air 4 Wi-fi
iPad mini Wi-fi (1-st Gen.)
back to top

thebrainless

https://youtu.be/yxoZtjlXBiY още малко хайп

Stay hungry. Stay foolish.
back to top

Пиф

Извинявайте но какво точно аз съм осирал? Може малко да сте по обективни, особенно след като въпросният blueskay живее в този форум постоянно и е на всяка манджа мерудия. .......... От мен Хубав ден! Отново няма да коментирам тук с години!

Т.е. ти си нашия спасител от злия враг bluesky? И смяташ, че с постовете си си го заврял в миша дупка и него сън не го хваща от словесните рани нанесени от теб? Че си просиш и похвала .....     
А завършека ти е много драматичен - "Повече пък няма да играя с вас"  Grin
back to top

angelovarna

Малко встрани от темата - след инсталация на последно излезлите ъпдейти за Каталина, се върна звука при стартиране на iMac-a ми. Smiley
Естествено, потърсих начин да го спра и ето какво открих:
1. пускаме си терминала
2. пишем command sudo nvram StartupMute=%01 и при следващия старт трябва звука вече да не се чува.
Ако искаме пак да го пуснем, командата е sudo nvram StartupMute=%00

Пиша го това, тъй като в SysPrefs не видях опция за пускане/спиране на звука.

UI designer and developer
back to top
« назад напред » Страници: 1 ... 4 5 [6] | Нагоре
Начало - НОВИНИ - One More Thing (Прочетена 8372)
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: