Страници: 1 2 [3] 4 | Надолу Начало - MAC FUN - Конкурс за най-оригинален текст (Прочетена 51020)

bboyg

http://descriptioncontest.blogspot.com/

Глад Майка Cheesy
back to top

tubokan

Това е доста добро

back to top

bluesky"...Малка стъпка на отделния Човек, голяма стъпка за цялото Човечество..." ------------ Ха, ха, хааа... доста голяма стъпка... нарича се още "...хуцпа..."
back to top

pravdo

Ех, Синьонебе, знаем че си от хората, които твърдо вярват, че американците не са стъпвали на Луната (вероятно защото са американци), че Елвис е жив, а Путин велик и също толкова висок, колкото Петър първи, но… наистина ли смяташ, че обувките с които астронавтите са стояли в капсулата и тези, с които са излезли на Луната са едни и същи. Ами, разгледай малко снимките.

http://www.nasa.gov/sites/default/files/as11-40-5866a.jpg

http://www.nasa.gov/content/former-astronauts-recall-historic-first-moon-landing

iMac 21.5", 2.7 Ghz Quad-Core i5, 1TB HDD, 12 GB RAM, AMD Radeon HD 6770M- 512MB
iPhone 4G
Macbook Pro, 2.26, 13" Late 2009 (на жена ми)
Macbook Pro, 2.4, 13", i5, 2011, лично мой
back to top

streizar

http://www.nasa.gov/sites/default/files/images/589552main_as11-40-5875_full.jpg
много интересна снимка като се има в предвид че гравитацията на луната е 6 пъти по слаба от земанта а тези стъпки са много близко едан до друга Smiley

PowerBook G4 15" 667MHz PPC/1024MB RAM/60GB HDD/Mac OS X 10.4 - (DVI - Ti)
MacBook 13" 2.13GHz C2D/4GB RAM/120GB SSD/750GB HDD/Mac OS X 10.9
AirPort Extreme 5th Generation
iPhone 5S IOS 9.2
back to top

bluesky

"...Ех, Синьонебе, знаем че си от хората, които твърдо вярват, че американците не са стъпвали на Луната (вероятно защото са американци)..." --------------

"...стъпвали на Луната..." -------------   Ха, ха, хааа... най-големия виц... ха, ха, хааа... не само не са стъпвали, ами и около 2/3 от ВСИЧКИТЕ ИМ ОКОЛО-ЗЕМНИ "ПОЛЕТИ" СА ФАЛШИВИ ОТ ИГЛА ДО КОНЕЦ... даже от програмата Apollo-СОЮЗ тогава ЛЕТЯ В КОСМОСА САМО СОЮЗ, а американците си платиха, за да си траят руснаците, че краварите както винаги станаха за смях.
back to top

jell0

И какво странно има в това, че стъпките са наблизо?
back to top

bluesky

Няма нищо странно в това, че стъпките са наблизо. Щеше да е странно, ако бяха снимани на Луната - тогава щяха да са на значително по-голямо разстояние една от друга. Защо ли?

Оставям го за домашна работа на питащите.

Просто режисьора Кубрик малко се е издънил, въпреки неоспоримия си талант да снима фантастични филми.

Той, горкият, си и плати за това, понеже знаеше ВСИЧКО за фалшивата "лунна програма", му помогнаха да се пренесе в отвъдното.

Но не е единственната жертва. От 50 американски астронавти ТОГАВА, поради нежелание да участват в "аферата на века", за по-малко от 2 години 11 (единадесет) заминаха скоропостижно за там, където по-късно пратиха и Кубрик. Останалите, въпреки че са военни пилоти, т.е. истински мъже, поради заплахи и натиск се съгласиха да играят "ролята" на "покорители на Луната"...
И днес се срамуват от себе си. Карма, мама... карма...

Странното щеше да бъде, ако са снимани на Луната.

Защо ли? Ами по простата причина, че ако не отработиш ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ВСИЧКИ ЕТАПИ на един изключително сложен процес, последователно, стъпка по стъпка, с последователни полети, и предварително не отработиш ВСИЧКИ СЛОЖНИ ЕЛЕМЕНТИ И ВЪПРОСИ И ТО ПРЪВЪРЗАНО към пребиваване на човешки същества в една изключително агресивна среда спрямо ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА едно, или даже 3 (три) човешки същества да оцелеят, не е възможно да се осъществи нищо подобно.

Американците, по-скоро сатанистката нас(р)а, когато се убеди, че не могат дори ракета да направят, достатъчно мощна, за да изведе необходимите десетки хиляди тонове дори В ОКОЛОЗЕМНА ОРБИТА, реши да излъже цялото Човечество.

Хванаха ги обаче, и станаха за смях.
back to top

Adamov

Да живее Америка!

Apple Mini 2018
Apple MacBook Air 2017
Apple MacBook Pro 15" mid-2014 <3
Apple iPhone 12 Pro Pacific Blue
Apple Watch 5
Apple iPad 7th gen
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

bluesky

Да живее, да живее... нека живее... ха, ха, хааа...
back to top

jell0

Да, и ваксините причиняват аутизъм, на 11 септември американците сами си свалиха небостъргачите, а еволюцията е само теория и илюминатите кроят пъклени планове за световно господство (ако вече не са го постигнали).
back to top

bluesky

Разделям хумора Ти, но колко е уместен?
Ти си затваряш очите за реалностите, или, по някаква причина, го правиш нарочно.

Така, един туфляк, със шкембе, без мускули, без подготовка и без познания за планината не може да изкачи НИКОГА Монт Еверест, например, от първия път, без никаква подготовка, ЕДНОЗНАЧНО.

Не може да отидеш на Луната без РАКЕТА НОСИТЕЛ - това е толкова елементарно, че не подлежи на обсъждане.

Няколко дневен полет към Луната, в условията на "Appolo", с конструкция от аллуминий, тънък, колкото кухненска тенджера, НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ПРЕДПАЗИ ОТ СЛЪНЧЕВАТА РАДИАЦИЯ. Убийствената доза от около 400 рентгена ще получиш в рамките на първите няколко часа И СИ ВЕЧЕ ТРУП.

Дори да стигнеш, някакси, ФАНТАСТИЧНО И НЕЗНАЙНО КАК, БЕЗ МОЩЕН РАКЕТЕН ДВИГАТЕЛ, И БЕЗ ГОРИВО, няма с какво да охлаждаш скафандъра си от Слънчевата топлина - това са няколко стотин градиса в рамките на първите минути, когато те "близне" Слънцето - ще се свариш. Говорим за "акумулатори" от 1968 година!

За близнаците в Ню Йорк - ще те науча на нещо елементарно, можеш да го запомниш за цял живот - алуминий НЕ МОЖЕ ДА ПРОБИЕ СТОМАНА.

Така твоите подмятания-шеги вече не са смешни, ами издават слаба подготовка, надявам се да греша...  Grin Grin Grin
back to top

HQ

Да, и ваксините причиняват аутизъм, на 11 септември американците сами си свалиха небостъргачите, а еволюцията е само теория и илюминатите кроят пъклени планове за световно господство (ако вече не са го постигнали).
Забрави да споменеш и че ислямска държава не се спонсорира от сащ, че студената война е приключила, че сащ воюват за да разпространяват демокрация и свобода вместо да печелят от петрол, не дължат пари на себе си и не печатат такива без покритие и още все хубави "истини"...
back to top

Adamov

Аз харесвам Америка!

Apple Mini 2018
Apple MacBook Air 2017
Apple MacBook Pro 15" mid-2014 <3
Apple iPhone 12 Pro Pacific Blue
Apple Watch 5
Apple iPad 7th gen
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

bluesky

"Парень с Востока танцуеть жестоко...
ему пара нужна..."  Grin Grin Grin
back to top
« назад напред » Страници: 1 2 [3] 4 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: