Menu

Покажи публикации

Разделът показва всички публикации, направени от този член. Имай предвид, че виждаш само публикациите, направени в раздели, до които имаш достъп.

Покажи публикации Menu

Публикации - bboyg

#1
Нова цена за минито - 90 лв. :)
#2
Свалям го от продажба. Адамов е виновен дето ми показа Open Core :D :D :D
#3
Здравейте, продавам за части Mac mini 2012 с core i7 на 2.3GHz.

Компютъра работи, но е с проблем, който не успях да локализирам, а именно след като се натовари машината и вдигне 70-80 градуса и се изключва.

Перфектен вид.
Продава се без RAM и HDD! Тях си ги ползвам на друга машина.

С кабели и бракет за 2 бр. HDD!

Цена 100 лв.

За контакти на лично.
#5
Скоро на една позната и се случи същото и го праща в Бургас и стана много бързо. Цена не помня точно, но май към 150-200 лв беше.
#6
Да не съм лош пророк, ама на разлепена платка отива работата. Трябваше преди да го ресетнеш да видиш дали ти показва IMEI в About. За ремонт ще е работата.
#7
Здравейте банда. Имам едно питане за iMac 27" 2013. Тъй като този модел поддържа Target Display Mode, но уж само през Thunderbolt порта, дали някой е срещал такова животно в единия край да е HDMI и да е двупосочен сигнала. Искам да го закача към PlayStation 4 и да го ползвам за монитор докато не се ползва компа.
#8
Аз също забелязвам напоследък ядове с тоя Bluetooth. Ако не рестартирам лаптопа известно време (с Monterey съм, ако е от значение), а само го затварям и отварям, в един момент спира да ми засича и часовника и мишката.
#9
Мака е перфектен визуално и функционално. Единствените забележки са, че пантата не държи и трябва да се поддържа с нещо след като се нагласи ъгъла, както и съвсем леко запрашаване с долния ляв ъгъл на дисплея (може да видите на снимките, стандартен проблем за модела), което смятам съм отразил в цената.
Конфигурацията е от най-високите за времето си:
Quad-core Core i7 3.5 GHz
16GB DDR3 + 2 свободни слота (събира до 32GB)
1.12TB Fusion Drive
nVidia GTX 775M 2GB
Върви в комплект с оригиналния захранващ кабел, кашон + транспортния кашон.
Цена за форума 680 лв.
Може да се добави и Magic Keyboard 1st gen за допълнителни 60 лв.
Работя с Еконт за сметка на получателя със задължителен преглед и тест.

Снимки: https://photos.app.goo.gl/WVJpVq9R2C4TRHj58
#10
НОВИНИ / Re: Неволята...
26-04-2023, 12:29:53
Темата майната и колкото и да си я харесвахме :)
Важното е че форума е спасен. Свършил си чудесна работа!
Чест и почитания Павка!
#11
Здравейте банда :)

Имам нужда от zScaler клиент, но не мога никъде да намеря инсталационен, или какъвно ти да било клиент за Mac. Някой дали няма такова нещо, или да ми помогне от къде да го сваля, тъй като официално не може да се изтегли.

Благодарности!
#12
Такова нещо като оригинална батерия може само в официален сервиз да ти сложат. В Бургас до колкото знам такъв няма. А за SN Mobile, с две ръце мога да кажа че са топ.
#13
Чак ми стана интересно какъв ще му е проблема. И аз брах ядове навремето с един от алуминиевите Cinema Display-и и така и не тръгна.
#14
Здравейте пак банда!
Едно по-различно питане - чудя се ако тръгна в това състояние да продавам машинката (едва ли ще се изтрепят да го искат, но все пак), какво може да му търся като цена, без да съм "ти луд ли си уе маняк?!"

Перфектен вид, оригинален кабел, 16 рам, два диска (120SSD + 500HDD), работещи захранване, Wi-Fi+BT, Audio модули. i7 на 2.3 с intel4000. Липсват 2-3 болта вътре (тия с които се захваща металната мрежа над дисковете и един за захващане на долния капак).

Туй то  :)
#15
Аз лично ЕОН-а го гледам в момента направо от приложението на телевизора (SAMSUNG) и да ти кажа върви по-мазно отколкото на андроидите :) Но ако го пуснат за ATV, направо вадя всички останали "добавки" и само там. Най-много да ъпдейтна дистанционното.