Menu

Покажи публикации

Разделът показва всички публикации, направени от този член. Имай предвид, че виждаш само публикациите, направени в раздели, до които имаш достъп.

Покажи публикации Menu

Публикации - julss

#1
Файла на субтитрите трябва да е със същото име като видео файла. И двата се качват на айпада.
#2
Забравена парола викаш...
Ако е заключен през icloud няма да буутне скоро.
#3
Май си се опитал да инсталираш бозата на EFI партишъна. Щом имаш бекъп на Мака, трий всичко, преинсталирай и върни бекъпа.
Буутваш от инсталационният диск, отиваш в  Disc Utility, маркираш харда>partitions>one partition
#4
Благодаря за приятната изненада :o. Да съм си жив и здрав  ;D
НАЗДРАВЕ
#5
А защо не буутвате директно от флашката не разбрах? Или аз не схващам идеята на начинанието...
#6
Ей тъкмо ги бях отписал демоните.
#7
Проблемът ти идва оп букста отдолу, 30 пиновтаа. Почисти я хубаво, включи и изключи няколко пъти зарядното след това.
Ако не се оправи, значи ще трябва да се смени. Телефона си мисли че си му включил там нещо.
Има и друг вариант. Преди 2-3 години имах същият проблем с един 3г. Спомням си че намерих инфо в Гугъл за някакъв пач, който се инсталира от Сидия, и който забранява аксесуарите и проблема се оправи. Стана перфектно. Но нямам никакъв спомен как се казваше.
#8
Могат да си пишат каквото искат в сайта. Оригинални части за iPhone НЯМА, има по-добри и по-лоши ментета. Добър дисплей за iphone 4 или 4S излиза около 50-60лв. Смяната изисква известни умения и търпение. Да речем още 50-60 за работа, сменява се за 1 час.
Но чак пък 250лв....
#9
Колко слота за рам има?
Рамта върви на чифтове, като се нареждат на слотовете 1-1, 2-2, 3-3, 4-4. Не се редят плочките една до друга като на PC.
Обикновенно от това идва грешката и вентилаторите въртят на макс.
#10
Направи му ресет на pram.
Махни батерията на дъното за около 5 мин.
Да си разменял местата на плочкита памет?
#11
И на мен ми се е случвало, мисля че с 2009 модел беше. С 1333 не пали, с 1066 без проблем. Луда работа..
#12
Въпросната парола няма нищо общо с това, че инсталираш пиратска ОС. Инсталира се без какъвто и да е проблем, пачове, хакове или там други шитни.
Това е firmware password, която или стария собственик е сложил ръчно  за да не може да се буутва от друго, освен от харда, или го е заключил през iCloud, което е възможно от 10.7.2 насам. Ако все пак твърдиш че се е заключил по време на инсталацията, единственият начин е в този момент да си бил вързан към нета и собственика го е видял през find my mac и го е заключил. Новият хард няма да ти помогне. Успех.
#13
Недей да бараш чипа засега, дай някоя снимка на заключения екран.

едит: И дай точният модел на бука, А1181 има от 2006 до 2009. Всеки модел си иска своя дъмп, вероятността да го намериш е много малка. Имай впредвид, че е тия от 2006 (Core Duo) не можеш да им сложиш 10.8.
#15
Дори и да е заминал дисплея, би трябвало iTunes да види телефона. Отвори му задния капак и откачи батерията. Остави го няколко часа, закачи я и пробвай пак.