Menu

Покажи публикации

Разделът показва всички публикации, направени от този член. Имай предвид, че виждаш само публикациите, направени в раздели, до които имаш достъп.

Покажи публикации Menu

Теми - bluesky

#1
MAC FUN / Ручаме и жабета
16-09-2023, 11:12:11
Добър Ден на Всички!

В Мрежата се шири следната информация:

"Компанията Rainforest Alliance произвежда и дистрибутира на Световния Пазар плодове и зеленчуци, и техен официален спонсор се явява хазарчето-юдей Билл Гейтс.
Не е секрет, че този "мецанат" отдавна придвижва изследвания в областа на генно-модифицирани продукти, и най-главното - сега съществото поддържа разработките на нови mPHK "ваксини", които се прикриват непосредствено в плодовете и зеленчуците.

Kупувате и консумирате - на Ваша отговорност.

P.S. Logo-то на Rainforest Alliance - зелена жаба в кръг.
#2
Добър Вечер на Всички!

Докато ви "очароват" с ловко натискане на копчИтата на лъскавите дигитални кутийки, изтеглиха под сурдинка, (тихомълком), хинина от "хининовата" вода на Швепс, (ака, вече Кока-Кола).
Защо хининът, дори в количества около 70 мл/литър е така необходим за вас, можете да се информирате в Нет-а.

Добрите новини - Източно-Европейски Фирми предлагат истинска хининова вода на достъпни цени. Или както е казано в старите книги - празно място няма.

Прекрасно лято за всички!
#3
НОВИНИ / Нов Логотип (?)
30-06-2023, 21:53:42
Добър Ден на Всички!

Един от изявените играчи на дигиталния пазар за Софтуерни продукти, (използвани и от Apple-гилдията на ентусиасти и професионалисти), Adobe, сега въвежда нов Логотип.
Давам Пример от типа: "преди" и "сега".

Вашето откровенно мнение, колеги?

#4
..."...Ceterum censeo Carthaginem esse delendam..."... ("Картаген трябва да се разруши!")

Даже физиономиите на картагенците са до болка познати на широката публика...
#5
Сега ще узнаете, така далече ли от Реалността е Истината?

Хората са измислили около 600 версии за предназначението на пирамидите - от зърнохранилища до атомни бункери. Версиите са толкова много, че официалната теория за пирамидите като гробница на " фараони" не издържа на никаква критика... даже защото в пирамидите нито веднъж не е била намерена никаква мумия. Всички мумии, (и то не на "фараони", "фараони" древен Египет никога не е имал, имал е само Египетски царе), са били намерени в така наречената Долина на Царете.

И така, дайте да разгледаме защо наистина са били построени пирамидите.

Достоверността на документите на проекта "Ромб-Орион", на който приписват изучаването на наследството, оставено от Аненербе, е трудно да се провери. Даже мнозина считат подобно наследство за фалшификация и нова подделка. Дори и да е така, подобни неща са се създавали на базата на някакви първоизточници, (все пак е невъзможно да се измисли всичко просто така от нулата...).

В тези документи е написано, че до третия Потоп Бог Птах е построил по целия Свят комплекс от пирамиди с цел да спаси Земята в период на предстоящ Армагедон. Построил е мрежа от пирамиди, които са били издигнати на гео-термално опасни разломи на земната кора, за да бъде избегнато в последствие апокалиптическо изменение на електро-магнитните и географическите полюси на Земята.
И когато вълните на Потопа покриват Земята, построената по целия Свят система от пирамиди, не е позволила да се нарушат електро-магнитните и орбитални характеристики на Планетата. Но вълните на Потопа все пак са унищожили създадените градове и съществуващата цивилизация.
След като вълните са се отдръпнали и са отишли в Земята, Боговете дали възможност на оцелелите да ползват оръдия на труда и семена. По цялата Земя са започнали да се развиват земеделие и животновъдство.
Пирамидите се явили мощни резонансно-приемащи устройства на постъпващата непрекъснато високо-честотна Енергия от Космическото пространство, която, преминавайки през тях, се е разсейвала в широко-спектрален диапазон, оказвайки мощно ниско-честотно въздействие на ядрото на Земята. В резултат на това се възстановявала неговата ритмичност и същевременно с това - неговата стабилност.
Т.е., налице е такова описание.

Нека все пак погледнем не на непонятно напечатаните от някого и неизвестно кога текстове, а на самите съществуващи артефакти.

Малките по размери камери, (стаи), намиращи се вътре в повечето пирамиди са били облицовани с гранит. Този материал е добре познат със своите изолиращи свойства. Някои изследователи предполагат, че в тези камери, (стаи) се е съхранявало оборудване, което е представлявало опасност, или което се е нуждаело от спокойствие. В съвременния Свят подобни камери също се строят дълбоко под земята, за да бъде поместено вътре неутрино, атомни часовници, въобще прибори, които е нужно да се изолират от всякакви външни фактори на въздействие.
Стените, намиращи се непосредствено до шахтите, водещи към загадъчните камери, са се украсявали с фризове с изображения на змии. Очевидно, това би могъл да е предупредителен знак. Както знаем, отровните змии се асоциират при Хората с опасност.
Освен това, змията е също символ на синусоида, (всъщност - за това, по късно).

Група физици и математици под ръководството на Дмитрий Павлов, член на управлението на Лабораторията за Алтернативна История са провели ред уникални експерименти. Така например, на върха на пирамидата амплитудата на сейзмическите шумове не намалява, както би трябвало да е, а наобратно - увеличава се 10 пъти, понякога и 20 пъти. И още - в една от пирамидите, анизотропията, изследването на пространството на базата на алфа-разпада, дава неочакван резултат. Групата на физика и изследователя Виктор Панчелюги, изследвайки този ефект на анизотропията, т.е. изменението на свойствата на пространството  в зависимост от направлението, което присъства навсякъде, по различните географски ширини, на различни височини, се сблъсква с факта, че този ефект напълно пропада в пирамида. А за забавянето на времето в пирамида не са чували само ленивите да се учат.
Два горни пласта на друго съоръжение - пирамидата на Слънцето в Мексико, са разделени със 7-сантиметров слой необикновенна слюда. Особен сорт слюда е била докарана от кариера, отдалечена  на 3 000 км от пирамидата на Слънцето. На съвременните учени са известни уникалните свойства на тази слюда, свързани с изолацията и радиацията.
И даже ако функционалността не е била свързана с радиационна защита и е имала друг физически смисъл, то технологичното използване все пак е очевидно, във всеки случай, направата на подобна прослойка, просто ей-така, "за красота", която никой няма да види, не би имала никакъв смисъл.

Ето още някои технологически тънкости, доказващи, че пирамидата всъщност е резонансно-колебателен контур.
Местата за строителство на тази глобална Система явно са били подбирани много  внимателно. Всички пирамиди са разположени на 30-градусова ширина или около нея. Според версия на канал "My Techno Lab", вътре в Земята се образува поток Енергия, която свързва Северния и Южния полюс, точно така, както квазарът излъчва своите лъчи нагоре и надолу. Това всъщност е индуктивна бобина със затворени краища, доколкото повърхността на Земята също е проводник. Образуват се, така наречените стоящи вълни, дължината на които се равняват на дължината на проводника от полюс до полюс, през центъра на Земята, а също так неговата двойна дължина и няколко хармоники.

Първата вълна, равна на дължината на проводника вътре в Земята, изглежда така, като първа хармоника. И ако измерим ъгъла спрямо синусоидата по отношение на Екватора, то точно ще получим направление по максимума на тази синусоида. Това всъщност е и 30-градусовата паралела на Земята.
Ако хвърлим един поглед на пирамидата на Хефрен - подлед отгоре и поглед отстрани, ще забележим, че пирамидата представлява много точно съоръжение и е с ъгъл на наклона на страните и, избран, изхождайки от материала, от който е изградена, (53 градуса, 10 минути - 53°10'). Расчетите са проведени така, че потокът на Енергия, идващ отгоре-надолу, да се пречупва, по начин, страната на пирамидата да я проектира спрямо основата напълно, и Енергията да пада там. Така получаваме четири (4) проекции. В центъра на пирамидата всички те се наслагват една на друга. получава се четирикратно усилване на сигнала в централната част на основата. Всъщност защо ли да се прави връх на пирамидата и да се употребяват толкова енергия, усилия и материали, когато нейната проекция отива далеч от центъра, разсейвайки се? Може просто да се отреже върхът и да се получи още една проекция на среза. Тогава ще имаме пет-кратно увеличение на сигнал. Подобен подход се е прилагал при по-старите версии на пирамиди. Например в "мексиканските" или "китайските". Докато в пирамидата на Хефрен е достигнато повече. На пирамидата на Хефрен се е запазила облицовка отгоре, докато при другите пирамиди тя отдавна се е разсипала. Това е станало, защото при Хефреновата пирамида материалът, използван за облицовка е бил по-лек. Височината на този слой е около 45 метра. Ако го проектираме на нашия чертеж той практически съвпада с краищата на нашия връх, който се явява ненужен. Подобни "съвпадения" няма. Тъй като този слой е по-лек, то неговата плътност е по-малка, значи, то и ъгълът на пречупване на лъчите е по-малък, тогава и неговата проекция е по-малка. Значи, ъгълът на пречупване на лъчите също е по-малък и неговата проекция точно ще попадне в центъра на пирамидата, препокривайки и другите проекции. Тогава коефициентът на усилване ще е не четири (4), а вече осем (8). Ако погледнем на тази пирамида отгоре, ще забележим, че самият връх на пирамидата е отсечен. Точността на строителството на пирамидата е толкова голяма, че това е достатъчно, за да може в центъра на пирамидата да се получи коефициент на усилване нe осем, (8), а девет (9). Затова (може би) връх тази пирамида никога не е имала.
Всички тези ефекти са възможни само в случай, когато повърхността на пирамидата е полирана до огледален блясък. С това фокусиривката не свършва. Всички тези проекции попадат в централната част на основата на пирамидата, която представлява изпъкнала леща. И тя, от своя страна фокусира всичко в едно помещение с двускатен свод, вече под повърхността на Земята. Това помещение се явява резонатор, който започва да вибрира с честотата на предварителната настройка, влизайки в резонанс с магнитното поле на Земята. Всичко това е справедливо за потока, който идва отгоре. Всъщност Пирамидата е изчислена така, че да концентрира и втори поток в същото това място, в резонатора. Ъгълът на падане е равен на ъгъла на отражение. Така, след две отражения и едно пречупване, ние пак концентрираме целия поток в една точка. В този случай коефициентът на усилване ще бъде малко по-малък, но все едно цифрата ще е огромна. Получава се - пирамидата е устройство за преобразуване на Енергия. На технически език казано - пирамидата е резонансно-колебателен контур.
Около всяка пирамида е построен каменен пръстен, който приема колебанията на пирамидата чрез индуктивна връзка. "Храм" изпълнява ролята на резонансен кондензатор, а подземният тунел не е "път към храма", а вълновод, по който върви Енергия към следващото устройство.

Всичко това може да се струва мистика за мнозина, или някаква фантастика, все пак, това са само камъни, просто "храмове" и просто "пирамиди". Каква Енергия? Какви вълноводи? Всъщност, защо да се строят "храмове", които математически и технически са отлично замислена, най-финна Система?
Относно друг въпрос, защо тази глобална Система не работи днес, отговорът е пределно лесен - част от оборудването, намиращо се в защитените камери е извлечено, част от пирамидите Времето е разрушило, и връзката между елементите на Системата на Планетарната Мрежа е била нарушена. Така пирамидите са престанали да изпълняват своята важна функция.

Това е версията. Към коя от всички сте склонни вие?

(Всъщност, вашето мнение няма никакво значение).
#6
Добър Ден на Всички!

Преди няколко години UpGrade-вах работните Ни Машини. Днес, чистейки дискове, открих няколко фотографии, свързани с процеса.
Бе проведена смяна на процесорните ядра с възможно най-мощния процесор за тази марка - Intel Xeon X5690 (3,46 GHz).
Предлагам Ви да хвърлите един поглед. И днес, 13 години след производството им, подобен звяр на Apple вярно служи и произвежда. И дори има много място за UpGrade по скорост/компютърна мощност нагоре...
В най-добрите традиции на Системи за Управление - стабилна платфорна с огромни възможности за постъпково развитие, пестяща ресурси.

P.S. По преценка на админа - Темата би могла да се премести и в под-отдел "The Best Design Studio Еquipment".
#7
"Windows 11" и системата "Microsoft Pluton" откри едно от истинските си предназначения. OS може принудително да проверява ВСИЧКИ файлове за "нелицензирано" използване, и най-важното, да забранява те да се отварят.
Подобна проверка няма да може да се избегне, доколкото тя е базирана на апаратни възможности, (заложени в процесора).
И ако те липсват в процесора - да се монтира "Windows 11", ще бъде невъзможно, (почти).
Дръжте в главите си, че вече е анонсиран отказ от "Windows 10".
Което означава - доброволно-принудителен преход към "новата" версия.
Картинката за бъдещето си я донарисувайте сами.
 
#8
За Всички любители на Ябълката, които са уверени, че ДЕЦАТА ИМАТ ДВАМА РОДИТЕЛИ - МЪЖ И ЖЕНА, (и не родител "А" и родител "Б") - ЧЕСТИТА ВЕЛИКА ПОБЕДА!

..."...Ceterum censeo Carthaginem esse delendam..."... ("Картаген трябва да се разруши!")
#9
Два подхода, две Истини, два Свята

#10
Честита Нова Година на Всички Колеги!#11
Честита Коледа на Всички Колеги!

#12
MAC FUN / Новогодишна
22-12-2022, 16:20:08
Към момичето:

- Чух, че ви наричат "лаптопа"... С компютърна техника ли се занимавате...?
-Не съвсем... Да, наричат ме "лаптопа", защото лапам до топките... ;D
#13
Добър Ден на Всички!

От Април 2022 в София е налице Изложба, посветена на един от етносите, съ-образуващ и Българската Народност.
Възможно е да се посети поне още 3 Седмици. Настоятелно препоръчвам.

САМО ЗА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!


#14
Днес, 21.09.2022. е Велик Ден И според Нумерологията.
Движим се с бързи темпове към края на комеческия Картаген! ;D

¡AVE ROMA!
#15
Добър Вечер на Всички!

Бих желал да ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ КОЛЕГИ, (по традиция), С ПРАЗНИКА НА НУМЕРОЛОГИЯТА, каквото и да значи това.

Благодарение на Вас, Скъпи Колеги, имаме и Реални Резултати - постовете Ми се четат, което пък значи, че информацията, която се стремя да споделя, се явява ценна за Колегите Ми, и навярно им е от полза.
Резултатите, изразени в числа - радват.
Давате Ми надежда, че не напразно давам Моите скромни знания на този стойностен, според Мен, Форум.

Бладодаря Ви!

(нека напомня, че ако желаете Нови неща, споделени в Постовете Ми, по отношение на Дизайн, или въобще...е необходимо да пишете и Вие. Поради приетите от всички Правила във Форума не е редно да се дублират Постове от една и съща Личност последователно. Логично. Затова обратната Ви връзка след всеки нов Пост ще дава надежда, (и право), да получавате още постове.)

На Всички Колеги желая прекрасна и МИРНА ЕСЕН!

#16
Добър Ден на Всички!

Най-после чух и онези стратегически жалони, които години наред се смятаха за ерес и бяха обявени "извън закона" от незаконни, узурпирали Държавите паразити.

Предлагам Ви ги в резюме:

Главните заявления на пленарната сесия на форума Агенция за Стратегически Инициативи "Силните Идеи на Новото Време"

• Едно-полюсното Мироустройство е спирачка за развитието, идеята за доминирането на "златния милиард" носи расистки и нео-колониален характер

• Западът е заел ведущи позиции в Света главно на базата на грабеж на другите Народи и не е в състояние да предложи свой модел за бъдещето

• В Световната История настъпва Нова Епоха, висока динамика на ръста могат да покажат само истински независими, суверенни Държави

• Механизмите на Народовластието в националните Държави трябва да се правят по-открити

Общо взето - един къде-къде по-естествен Модел за развитие. ;D
#17
Добър Ден на Всички!

Предлагам Ви едно "предсказание", (по-скоро обзор), правен преди около непълни 2 години (22 July 2020) и свързан/о с валути, крипто-"валути" и мними или истински "ценности", които икономиката на т.н. "цивилизован Свят" изповядва:#18
Добър Ден на Всички!

Във връзка с Успехите на Доброто на всички възможни Направления поздравявам Колегите с шеговита песен от Съседите Ни! ;D

https://youtu.be/riiHyXzEjpc
#19
Добър Ден на Всички!

Ръководството на microsoft обяви, че напуска Империя Хиперборея и ..."...повече бизнес там няма да прави..."...

Ех, щастливци... да се освободиш от подобно нЯщо доброволно си е направо късмет! ;D
#20
Добър Вечер на Всички!

Някои от Колегите Ни считаха, (поне досега...), че най-важният въпрос във Форума е не всеки да мисли със собствената Си глава, а кое копче да се натисне, (и в каква последователност...) на лъскавите дигитални кутийки.

Дори да продължават да мислят така, ха, ха, хааа... нека почетем и Националния Празник на България, нещо къде-къде по-стойностно.

Вече точно 144 години БЪЛГАРИЯ е отново СВОБОДНА, С ВЪЗСТАНОВЕНА ДЪРЖАВНОСТ след 500 години чуждо владичество.
Самият Факт е нещо нечувано и неповторено никъде досега в Световната История.


ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!