Menu

Покажи публикации

Разделът показва всички публикации, направени от този член. Имай предвид, че виждаш само публикациите, направени в раздели, до които имаш достъп.

Покажи публикации Menu

Теми - julss

#1
Някой знае ли как да гледам качествено БГ телевизия онлайн през Мак или Айпад от чужбина? Пробвах няколко начина и апликаций, но с много слаби стриймове и непрекъснато насича и буферира. Има и няколко платени услуги по десетина долара месечно, но искам първо да опитам безплатните варианти ;D
#2
iPhone, iPod и iPad / 5.1.1 Jailbreak
25-05-2012, 15:48:50
Най-накрая :)
http://greenpois0n.com/
За почти всички iOS устройства, включително и новият iPad.
Важи само за 5.1.1, така че който не е ъпдейтнал, ще трябва да го направи. Запазете си SHSH, защото нищо чудно Apple до дни да изкарат 5.1.2 , което означава че ще спрат да подписват 5.1.1.
#3
iPhone, iPod и iPad / iPad 2 Jailbreak
06-07-2011, 15:35:51
Най-накрая излезе дългоочакваният джейл за iPad 2, благодарение на Comex. Валиден е само за версия 4.3.3, така че ако не сте с този фърмуер, трябва да ъпдейтнете през iTunes.
Посещавате http://www.jailbreakme.com от Айпада, цъкате на free и после на install. Като се свали Cydia, отваряте я и вече имате джейлнато устройство.  It's that simple. ;D

Нямате нужда от компютър, DFU, redsnow, greenpoison или други подобни. Новият джейлбрейк работи и при останалите iOS устройства с 4.3.3 :
   iPad1: 4.3 - 4.3.3
   iPad2: 4.3.3
   iPhone3GS: 4.3 - 4.3.3
   iPhone4: 4.3 - 4.3.3
   iPhone4-CDMA: 4.2.6 - 4.2.8
   iPod touch 3g: 4.3, 4.3.2, 4.3.3
   iPod touch 4g: 4.3 - 4.3.3

#4
MAC FUN / Реплика :)
13-01-2010, 12:59:58
Попаднах на уникална обява в ДАТА.БГ. Човекът продавал MacBook реплика :)
Не им стига iPhone на братска CHINA, решиха и Макбук да "репликират"...


#5
Някой може ли да погледне колко RAM използва Firefox с десетина отворени подпрозореца, няколко от тях с флаш съдържание. Струва ми се, че откакто ъпдейтнах на Снежко, лисицата яде много рам, в момента показва 518мб при обстоятелствата посочени горе. Да не правя чист инстал напразно. Все ми се струва че ъпдейта от Лео към Снежко омаза работата.
#6
BrokenStones честват 5 години от създаването си и има freeleech (теглите без да се отразява на коефициента ви) до 7-ми юли. Дърпайте на воля  ;D
#7
СОФТУЕР И ОС / BluePhoneElite
08-05-2009, 23:19:59
Bluetooth Hands Free за Мак:). Попаднах на него в brokenstones, работи с почти всички телефони. Много е яко,  работи перфектно с iPhone, трябва да го пробвате!
Официален сайт : http://mirasoftware.com/BPE2/
#8
Случайно се загледах в айподите в Технополис Люлин. На табелките със спесификацийте на всичките пише:

Производител : "IPOD" Китай
Вносител : ББС

е мое ли бе....
#9
Вчера остана малко свободно време, та си ъпдейтнах телефона на 2.2.1., заиграх се и вижте каква яка кожа си намерих. Темата е за WinterBoard и се казва Leopard Theme. Клавиатурата е MacBook Air Keyboard. Отраженията на иконите в дока стават след инсталация на Reflective Dock. Надписа MacOSX на логото на оператора се прави с Make It Mine.
Всичките ги има в Cydia. Човек без работа.... :)

 

 
#10
Сигурно откривам топлата вода, но все пак може да е полезно на някой. Случайно попаднах на два апликейшъна за програмиране на дистанционното. Може да се настрои да управлява почти всички плейъри, браузери, Keynote, PowerPoint, etc. Едната е Mira.Добра е, но за нея няма лекарство, въпреки че не е скъпа, само 15$. Другата, която ползвам аз, е Remote Buddy. Излекувана при братушките и broken stones, може и на други места да я има. Потърсете я, наистина е страхотна. ;)
#11
MAC FUN / iBrator
10-03-2009, 09:30:36
#12
MAC FUN / iRack
18-01-2009, 13:43:00
#13
Вижте на какво попаднах в Apple.bg.Който си няма iPod да тича бързооо,щото нема такава цена...http://store.apple.bg/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=Outlet_christmas08
edit: За тия пари не ми дреме че ще е розов,те и без тва ме разбраха къв съм.... :D  :D  :D
#14
Нещо ми се скапа Transmission.Като започне да сваля вдига скоростта до 1,5 мб да кажем и после все така плавно я сваля до 0.И после пак качва,и пак сваля,не я държи постоянна.Портовете през рутера са ми отворени,даже и с DMZ пробах,същата работа.Нямам и Firewall пуснат.Наскоро инсталирах LittleSnitch,но после го махнах,не знам да не е останало нещо от него някъде.Отварях допълнителни слотове за торенти,какво ли не пробвах.Инсталирах Vuze и със същия торент всичко си е ок,държи си скоростта постоянна.Изтрих Transmission,дръпнах го от сайта и пак го сложих,без промяна.Не че с Vuze не мога,ама много шарен бе :D . Transmission си е страшен,простичък и ефективен.За прости хора :).А и МНООГО ме дразни,като има някав такъв проблем и не мога да го реша,знаете как е,като краста... :wink:
Проблема е с всички торенти,всички тракери.