Welcome to Форум на приятелите на Apple. Please login or sign up.

19-07-2024, 08:50:58

Login with username, password and session length

Shoutbox


Потребители
  • Общ брой потребители: 7 874
  • Latest: ratnikznae
Stats
  • Общ брой публикации: 82 679
  • Общ брой теми: 9 818
  • Online today: 239
  • Online ever: 774
  • (14-05-2024, 04:09:55)
Онлайн потребители
Users: 1
Guests: 184
Total: 185

184 гости, 1 потребител (1 скрит(и))

ФОРУМ НА ПРИЯТЕЛИТЕ?

Започната от sem5er, 12-09-2023, 17:30:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sem5er

Уважаеми Колеги,
Нека да съхраним този форум и в него да задаваме въпроси основно свързани с операционните системи за iPhone, iPad и Mac OS.
Все по-често в рубриките се появяват теми за които има много отговори в интернет. В секцията МАГАЗИН все по-често се появяват буквално безсмислени оферти (подарявам, продавам на части МНОГО стар хардуер, търся МНОГО стар хардуер и др.).Има достатъчно форуми по тези теми в търсачите. Призовавам тук да се коментират по актуални теми.
За тези, които ще хейтват този пост - предварително Благодаря!

Пиф

Здравей колега,

малко странно ми изглежда това предложение, защо само операционните системи да обсъждаме? Форумът е ПРИЯТЕЛИТЕ НА APPLE. Аз го разбирам като форум на ВСИЧКИ, които симпатизират на марката, използват продуктите ѝ, и то каквито и да е техни продукти - и стари и нови, както и всичко свързано с тях. Защо да изхвърляме старите, и кои ще се приемат за стари?

Един личен съвет, препоръчвам да махнеш последното изречение от поста си, прилича малко на казано от устата на "ощипана булка". Става дума за обсъждане, не приемай несъгласните с теб за хейтъри.

thebrainless

Този форум съществува от адски много години, доста хора са от самото начало, още когато на месеца да се появи една обява за машина беше сензация. Много от нас са сменили маса Епъл хардуеър и често има сантиментални или колекционерска стойност. Не мисля, че подобен апел е изобщо релевантен в тези среди.
Stay hungry. Stay foolish.

bluesky

Добър Вечер на Всички!

Докато се сетя да отговоря на Колегата... а обезателно бих го направил, други вече Ме изпревариха... хе, хе, хеее...

Момчето би трябвало да е някой "младок", без необходимия жизнен опит... Иначе щеше да знае, че:

С всяка следваща година ВСИЧКИ продукти, ВСИЧКИ... и не само Apple-ските, ще стават все по-причудливи откъм технически характеристики и реални възможности. Именно РЕАЛНИ, т.е. ценни за Хората.
В такъв смисъл лесно може да се укаже дори годината, (назад във времето), от която точка нататък, и Apple-ските, а и всички други устройства и прочее "джаджи" са все по-смешни и реално безполезни за Обществото на Хората "Хомо Сапиенс".
Така, ще е доста трудно да се мотивира всеки, който би се осмелил да дели нещата на "нови и стари", камо ли пък да изтъкне реални технически характеристики, удовлетворяващи най-вече Хората, и не само и единствено корпорациите, (които пък са кукли на конци отвсякъде)...

И както обикновенно, Моите 5 гривни на измислената корпорация "От края".

sem5er

Благодаря Ви за мненията колеги!
Много Благодаря и на колегата bluesky за комплимента: "Момчето би трябвало да е някой "младок"". Определено ще трябва да почерпя.

fpyyh

Едно време даже срещи на форума си правихме :)

stankov.s

Цитат на: fpyyh - 07-10-2023, 20:02:41Едно време даже срещи на форума си правихме :)
Пазя си ICQ-то на Шамана :)
MacBook PRO Late 2007 Happy user :) !