wess-music

Купивал съм  една USB клавиатура от G4 (зеленикаво прозрачни бутони) от едно момче: pipopipone, май му беше ника или нещо много близко до това, защото много ме развесели като ник! Общувахме по мейлове и не съм сигурен дали така беше.
Цената която предложи бе съвсем добра за това, което се получи отстрща. Дори остави възможност, ако има ядове да я върна.
+ от мен.

Месец по-късно си купих безжична "INTERNATIONAL" (без кирилица от пластмасовите) и тази, купената преди, я продадох почистена и спретната на друго момче от Димитровград.
Пичът също бе абсолютно изряден.
(работи в център на БТК, защото на такъв адрес я пратих) - ако го чете, да посте ника си, защото връзката пак стана посредтвом препратка към Е-маила. Благодаря му.
+ и за него

back to top

Nistel

За съжаление,ще трябва аз да направя сефтето на отрицателния рейтинг.

Продавах една безжична клавиатура на k4assasinbro .. само,че тя стои от 3-ти април в офиса на Еконт в който изрично поиска k4assasinbro да го пратя.Обаждах се на Еконт и потвърдиха,че пратката е там и никой не е дошъл да я потърси.Човека ме убеди,че вмомента нямал мобилен номер а стационарен нямал от години и да дам на Еконт мой номер за връзка вместо негов.Ето част от коренспонденцията ни:

Прати я до офис (не с куриер), офиса е 1026 София Младост, ж.к.Младост 3 бл.342 вх.1. Името ми е Мартин Лазаров

....

Абсолютно задължително ли е? От вчера нямам ГСМ, а стационарен нямам от години. Последният път като дадох ГСМ за да ми пратят нещо по еКонт не ми се обадиха. Аз попринцип знам, пратката идва на следващия, най- късно по-следващият ден, не можеш ли да дадеш твоя телефон? Найстина съжалявам, но съвсем забравих...

....

Еми, ако можеш да го направиш, ще е страхотно! Благодаря ти! Smiley Ти утре ли ще я пратиш?

....

Супер Smiley. Ако случайно ти се обадят да ти кажат, че е пристигнала или нещо кажи Wink

....

Иска ми се да вярвам,че не го е направил нарочно,но и да не е пак се получава много некоректно от негова страна.

Та ако някой познава Мартин Лазаров моля да го подсети за това.До тогава твърдо минус за k4assasinbro.Ако все пак има положителна развръзка с удоволствие ще махна минуса.Макар,че при всяко положение го заслужава с това забавяне в най-добрия случай .. нищо чудно вече да се почнали да начисляват и магазинаж  Huh?

Последна редакция: 09-04-2009, 00:10:44 от Nistel

Hackintosh Intel Core i5 2500K 8GB DDR3 1333 60GB SSD A-DATA SATA3 10.7.3 Lion Vanilla Kernel, iPad Mini 16GB WiFi, Samsung Galaxy Nexus 16GB CM10
back to top

1.ProMind - няколко **** звезди за продавача от който си купих страхотен, добре поддържан PowecMac G4 MDD Dual 1.25Ghz
имаше проблем с видеото - повреда по вина на ЕКОНТ (ужасен доставчик), след която повреда видеото бе заменено от негова страна с подобно работещо на 100% дори по-добро.
Винаги опакова добре това, което ми праща. Последно купих от него чисто нов 2.5"SATA HDD + USB case. Те бяха доставени в 4 пъти по-голяма кутия от оригиналната  Grin
Все още работим заедно.
2.Loperbg - *** запуких скоро от него PowerBook 15" 1.5Ghz на много достъпна. Разбира се като лаптоп на старо си има своите недостатъци, които бяха съобразение с цената! От други приятели за него съм чувал доста добри отвизи за един коректен и последователен търговец.
3.Maini4ka - KINGSTON 1GB DDR 333 SO-DIMM ***** пет звезди
ДОБРА ПАМЕТ НА ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА

Последна редакция: 15-04-2009, 12:28:28 от patchosan

back to top

avioli

Ficeto - купих си iPhone и на следващия ден го имах. Всичко си беше в ред и всичко си работи изрядно - т.е. 1+ за ficeto

мини и хак, лео и тигър... забавление и работа... вече и айфон за двете в едно
back to top

volcom

аз купих macintosh powerBook g3 Lombard от Кръстьо (maini4ka) така че и за него +  пича е много точен  Smiley
back to top

Nistel

Мартин Лазаров а.к.а k4assasinbro явно се е покрил доста дълбоко.Идеята на тази система от рейтинги е когато някой сгафи да бъде наказван - след като минаха повече от 10 дни през които пратката ми стои в офиса на Еконт в София и Мартин Лазаров или друг негов познат не е благоволил да се яви да си я вземе утре ще се обадя да ми я върнат и да си платя набутката от него.

Предлагам ако се появи във форума и даде обяснение не включващо най-малкото компенсация за сумата,която ще платя на Еконт да получи бан за сайта а студената вода е за мен.

Hackintosh Intel Core i5 2500K 8GB DDR3 1333 60GB SSD A-DATA SATA3 10.7.3 Lion Vanilla Kernel, iPad Mini 16GB WiFi, Samsung Galaxy Nexus 16GB CM10
back to top

prOMiNd

Не мисля, че идеята на темата е да се банват такива хора, а просто да се знае кои са и да се избягва сделка с тях Smiley

Gigabyte GA-H77N-WiFi, Intel Core i3-3225,Geil DDR3 PC12800 2x4GB.HDD ADATA SSD 256GB ,  Apple Cinema HD 23"
DELL XPS M1530, Core 2 Duo T9300, nVidia 8600M GT 256MB GDDR3, 4GB DDR2 RAM, 1920x1200 native resolution
Всичко за XBOX 360 - http://xbox.techstream.eu/
back to top

traian_james

Преди време бях копувал преходници Mini DVI -> Video Adapter и Mini DVI -> VGA, мисля, че ги взех от XXwolf, но хич не съм сигурен. Така, че ако може XXwolf да каже дали е така, или от който е било да си "признае", за да се сложат плюсчета. Човека беше точен и нямах никакви проблеми.

.:: Apple MacBook Pro Mid 2014| 2.5GHz Core i7 | 16 GB DDR3 RAM | 750M 2GB | 512GB SSD | Magic Mouse | High Sierra 10.13.3 ::.
.:: Apple iPhone X 64GB | iOS 11.2.6 ::.
.:: Apple iPhone 3G 8GB ::.
.:: Apple iPad Pro 10.5 Wi-Fi 64GB | iOS 11.2.5 ::.
.:: Apple TV 4K ::.
.:: Apple Watch 5gen ::.
back to top

julss

Не мисля, че идеята на темата е да се банват такива хора, а просто да се знае кои са и да се избягва сделка с тях Smiley
Подкрепям. Колкото до k4assasinbro, може да му се е случило нещо на човека. Не бързайте да го съдите.
back to top

Nistel

Подкрепям. Колкото до k4assasinbro, може да му се е случило нещо на човека. Не бързайте да го съдите.

Именно - затова казвам ако изобщо се появи и не даде обяснение и поне обезщетение на парите с които ме запали да получи бан.Това нито ще ми върне парите нито нищо,но ще направи услуга на всички като превантивна мярка .. все пак има хора на които не им е все тая дали са баннати или не .. иначе тия списъчета едва ли и 20% от хората хвърлят око там преди да купят .. на моята обява редовно ме питат неща,които съм ги написал черно на бяло в първия пост,че какво остава да гледат теми със класации.

Малко губене на време е ако е само статистика ..

едит: Мартин Лазаров ми дължи 18лв за услугата,че ме направи на балък като се изпари така внезапно .. толкова платих на Еконт да си прибера клавиатурата.

Последна редакция: 24-04-2009, 10:41:39 от Nistel

back to top

maini4ka

И аз да се включа Cool

един + от мен за Balush като продавач - купих си от него PowerBook G4 1.5 GHz 12". Kaто се има предвид възрастта и добрата цена, съм много доволен от машинката (по-точно големия ми син).

Благодаря на patchosan и volkom за добрите отзиви - от мен плюсове за тях като купувачи.
back to top

prOMiNd

+ за Joanna.
Добра сделка и бърза доставка на един  Асус X51R, пристигна точно както го описа.

Gigabyte GA-H77N-WiFi, Intel Core i3-3225,Geil DDR3 PC12800 2x4GB.HDD ADATA SSD 256GB ,  Apple Cinema HD 23"
DELL XPS M1530, Core 2 Duo T9300, nVidia 8600M GT 256MB GDDR3, 4GB DDR2 RAM, 1920x1200 native resolution
Всичко за XBOX 360 - http://xbox.techstream.eu/
back to top

joanna

+  и за prOMiNd
Невероятен бартер и коректност от негова страна.Респект към такива хора като него.

Горчивината от лошото качество остава дълго ,след като е преминало удоволствието от ниската цена!http://all4pdasoft.inventforum.com

麦金塔
back to top

crio

+ за daskata
back to top

crio

+ и за sspasov, макар че отдавна не съм го мяркъл във форума
back to top
« назад напред » Страници: 1 [2] 3 4 ... 39 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.

Отиди на: