kucheto

Здравейте, приятели. Някой, ако знае, къде в Бургас , мога да си сменя качествено батерията на телефона с оригинална?
back to top

hgeorgiev

Зад хотел Космос. На ъгъла. iService. Търсите Мариян.
back to top

kucheto

Благодаря ти за насоката.
а за тези SN Service , чувал ли си нещо?  Или Мариян е човекът
back to top

bboyg

Такова нещо като оригинална батерия може само в официален сервиз да ти сложат. В Бургас до колкото знам такъв няма. А за SN Mobile, с две ръце мога да кажа че са топ.
back to top

angelovarna

Може да се изпраща по куриер до iStyle или CreativeCenter.  Аз поне препоръчвам вторите. Ползвам техните услуги,  тъй като имат сервиз във Варна, изпращал съм и приятели. Не е имало проблем досега.

UI designer and developer
back to top

hgeorgiev

Благодаря ти за насоката.
а за тези SN Service , чувал ли си нещо?  Или Мариян е човекът
Да както писаха - Оригинална само в оторизираните. Иначе да. Мариян е човекът за I устройства.
back to top

kucheto

Да, за оригинална в сервиз официален - само, но моя айфон Х, помислих и реших, да е в някакъв сервиз , не в официален. Креатив, за тях , повече лошо чувам , от колкото хубаво, но , дано не ми се налага да имам работа със сервизи. На айстайл, много тъпо им е  направена формата за заявка , за сервиз. Уж правиш заявка за сервиз,за да го изпратиш направо там,после, не можеш , да го изпратиш, а трябва да посетиш техен магазин и бла, бла... 21век сме , и когато има сайт,но просто лошо направен за някои неща, на този етап, не ми се занимава да се обаждам и т.н. Пробвах няколко пъти, едно и също все , викам , да не бъркам  . аз някъде.
back to top

angelovarna

Първия ми досег до Криейтив беше когато още нямаха магазин във Варна и ми пристигна първото Mac Mini (Mid-2007 - MB138LL/A) от САЩ.Уж беше refurbished, а се оказа с проблем. Не помня вече какво беше, но не можеше да се работи с него след няколко минути до час ползване.
Пратих им го, 3 дни ни вест ни кост. Натиснах ги по телефона на четвъртия ден и на следващия вече ден ми казаха - проблемна била едната плочка RAM. Работи, но прави парчета.
Смениха я и ми го пратиха обратно по куриера. Наистина, това се оказа проблема. Но през 2008г, нямаше толкова видеа кое как се разглобява и ми бе първия настолен мак, така че - им се доверих и всичко бе наред.

Наскоро ми смениха Airpods Pro с нови без да има причина. Smiley
Преди това пък пратих една бивша колежка да й поправят камерата на iPhone-a. Оказа се някакъв разхлабен елемент, който накрая се откача и камерата в телефона се размества, поради което не може да прави снимки.
Сменяли са ми екран по програма на Apple на Macbook Pro с отдавна изтекла гаранция (имаше разлепено антирефлексно покритие). Без забележки, без изречения - взимат, правят и сме готови в рамките на седмица.

UI designer and developer
back to top
« назад напред » Страници: [1] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: