Първия ми досег до Криейтив беше когато още нямаха магазин във Варна и ми пристигна първото Mac Mini (Mid-2007 - MB138LL/A) от САЩ.

Уж беше refurbished, а се оказа с проблем. Не помня вече какво беше, но не можеше да се работи с него след няколко минути до час ползване.
Пратих им го, 3 дни ни вест ни кост. Натиснах ги по телефона на четвъртия ден и на следващия вече ден ми казаха - проблемна била едната плочка RAM. Работи, но прави парчета.
Смениха я и ми го пратиха обратно по куриера. Наистина, това се оказа проблема. Но през 2008г, нямаше толкова видеа кое как се разглобява и ми бе първия настолен мак, така че - им се доверих и всичко бе наред.
Наскоро ми смениха Airpods Pro с нови без да има причина.
Преди това пък пратих една бивша колежка да й поправят камерата на iPhone-a. Оказа се някакъв разхлабен елемент, който накрая се откача и камерата в телефона се размества, поради което не може да прави снимки.
Сменяли са ми екран по програма на Apple на Macbook Pro с отдавна изтекла гаранция (имаше разлепено антирефлексно покритие). Без забележки, без изречения - взимат, правят и сме готови в рамките на седмица.