Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 | Надолу Начало - НОВИНИ - One More Thing (Прочетена 7562)

bluesky

Добър Вечер на Всички!

Факт е, че живеем в Патокрация.

Определение: Система на управление, създадена от малко патологично малцинство, което поема контрола върху обществото от нормални хора. Тоталитарна форма на управление, при която абсолютната политическа власт се държи от психопатичен елит, а ефектът им върху хората е такъв, че цялото общество се управлява и мотивира от чисто патологични ценности.
Патокрацията може да приеме много форми и може да се намекне скрито във всяка привидно справедлива система или идеология. Като такъв той може да се маскира под прикритието на демокрация или теокрация, както и по-открито потиснически режими.
Докато повечето хора се съсредоточават върху симптомите, основната причина за психопатологията и как тя влияе върху обществото като цяло се игнорира, отрича или неразбира.
„Един феномен, който е общ за всички понерогенни групи и асоциации, е фактът, че техните членове губят (или вече са загубили) способността да възприемат патологичните индивиди като такива, интерпретирайки поведението им по очарован, героичен или мелодраматичен начин. Когато навиците за подсъзнателен подбор и заместване на мисловни данни се разпространяват на макросоциално ниво, обществото е склонно да развие презрение към фактическата критика и да унижава всеки, който бие тревога “.

- Андрей М. Лобачевски, Политическа понерология

Политическата понерология казва, че „всеки човек или система, който не прави Нещата със съвест, е социопат. Имаме така наречената социопатична икономическа система, при която съвестта и угризенията не играят никаква роля, освен краткосрочна икономическа печалба.”
„За повечето хора объркването и несигурността около тази тема започват от самата дума психопатия. Буквално означава „психично заболяване“ (от психика, „ум“ и патос, „болест“) и това е значението на термина, който все още се среща в някои речници. Объркването се усложнява от използването на термина в медиите като еквивалент на „луд” или „луд” ….

Много клиницисти и изследователи - както и повечето социолози и криминолози - които вярват, че синдромът е изкован изцяло от социални сили и ранните преживявания предпочитат термина социопат, докато тези, които чувстват, че са психологически, биологични и генетични факторите също допринасят за развитието на синдрома, обикновено използват термина психопат. Следователно един и същ индивид може да бъде диагностициран като социопат от един експерт и като психопат от друг.”

Психопатията е личностно разстройство, описано от личностните черти и поведения, които са основата
• Психопатите са без съвест и не са способни на съпричастност, вина или лоялност към никого, освен към себе си.
• Социопатите могат да имат добре развита съвест и нормален капацитет за съпричастност, вина и лоялност, но чувството им за добро и грешка се основава на нормите и очакванията на тяхната субкултура или група. Много престъпници могат да бъдат описани като социопати.

Маската на разума на психопата е много важна за разбиране. Това му дава прикритието да се разхожда свободно в нашето общество, като вълк в овчи кожи. Осъзнавайки рано в живота, че е различен от останалите, психопатът се научава да имитира емоционални състояния и изрази, без да ги усеща нито малко. Без никакъв вътрешен конфликт на вина, угризения или срам, психопатът се опитва да манипулира хората около себе си. Той може да ви каже точно това, което искате да чуете, да изглежда състрадателен, а добрите имат много убедителна маска, която лесно се забелязва само от подготвените.

Отнема малко време и внимателно наблюдение, и всеки психопат лъсва… Психопатите могат да имитират думите на емоции, но с течение на времето става ясно, че думите им не съвпадат с действията им.

Реалността е, че правителствата и властта в ръцете на малцина са причината нашето „модерно“ общество да се спуска все по-напред в хаоса, от който се страхуват толкова много хора. Много хора питат, а какво „решение“ имате тогава? Разглеждането на света такъв, какъвто е, е първата стъпка преди представянето на каквито и да било „решения“. Както каза Кришнамурти: „Това е като да се опиташ да смениш гоблена в затворническа килия, вярвайки, че това носи повече свобода, вместо да разрушиш стените на затвора“, или като да отрежеш клоните на дърво, което в крайна сметка ще порасне. Коренът трябва да бъде преодолян и проблемът с корена на 3D ниво е психопатите на власт.

Внимателното проучване на тази тема и Нашата (Истинска) История показва, че това е вярно, без съмнение.

„Идеалът е просто бягство, избягване на това, което е, противоречие на това, което е. Идеалът предотвратява прякото действие върху това, което е. За да имаме мир, ще трябва да обичаме, ще трябва да започнем да не живеем идеален живот, а да виждаме нещата такива, каквито са, и да действаме спрямо тях, да ги трансформираме.”

Истината е Истина, (не „Моята“ или „Вашата“ Истина) и никой не е казал, че ще бъде лесно или удобно. Колкото по-дълго го избягваме, толкова по-трудно ще става и толкова по-дълбоко ще копаем собствените си гробове. Звучи мрачно, но разочарованието е част от процеса.
Вселената е много индиферентна, що се отнася до Истината. Или ще се приведем в съответствие с Нея, или ще загинем.

Лъжата е малодушие, а то е в резултат на невежество.Със жълто са подчертани лично направените "само-признания" на същество, страдащо от определени нарушения на психиката. Всеки за себе си може да определи доколко тези състояния се покриват с констатации, заложени в Статията, изложена по-горе.

Последна редакция: 04-12-2020, 21:45:20 от bluesky

back to top

AnotherBoy

Аз искрено се надявам, без значение как, този психично-неуравновесен индивид страдаш от недиагностицирано душевно заболяване bluesky, да си изтрие профила от тук или да замлъкне завинаги! Това ще е в полза на цялата apple общност в България, да се освободим от това бреме което бълва само несмислени брътвежи, трови с присъствието си форума и спами всяка една тема ненужни съждения, коментари и вмятания.

iPhone XR
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014)
Mac mini (Late 2012), 8GB RAM, 120 GB SSD
iPad mini Wi-fi (1-st Gen.)
back to top

bluesky

Ти си следващият, амбрияж Grin
back to top

bluesky

Сега да слуша внимателно амбрияжчето - в Темата:

______________________________________________________
Начало - СЪВЕТИ ВЪПРОСИ ОТГОВОРИ - Apple One - желаещи за група
______________________________________________________

(започната точно от това "знаме на дъгата"), амбрияжчето СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУДИ ПРОГРАМАТА НА Apple, свързана с ФАМИЛНО СПОДЕЛЯНЕ.

След като шеговито, (за да не го обидим все пак, че...тези с учетворените епифизи са мно-о-о-го чувствителни на някои скоростти...), но достатъчно настойчиво, за да си различи основната грешка - грубо нарушаване Програмата на Apple за СЕМЕЙНО СПОДЕЛЯНЕ... амбрияжът изпадна "в поза" и оттогава... познай, познай... ВСЕКИ, ДЪРЖАЩ НА ЗАКОННОСТТА, (...включително и bluesky...), се превръща в ПРЕЧКА НА НЕЗАКОННИТЕ МУ ОПИТИ.

Тъй като Дигиталната Логика пази всички разговори като записи, ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ УБЕДИ С ОЧИТЕ СИ в Тезата, която Ви описах току що - достатъчно е просто да намерите Темата:

_________________________________________________
Начало - СЪВЕТИ ВЪПРОСИ ОТГОВОРИ - Apple One - желаещи за група
_________________________________________________

и да се запознаете за себе Си с проведените там разговори.

(затова и, оттогава, вече открито, амбрияжът за щяло-и-нещяло, се оказа "солидарен" с "групата на само-сриталите се".

Те, недоучите, прекрасно се намират един-друг и се "поддържат" на тяхното си ниво.

Последна редакция: 05-12-2020, 01:36:35 от bluesky

back to top

AnotherBoy

Ти си следващият, амбрияж Grin
Разбира се, ти си първи амбриаж във форума, всички останали те следваме Smiley
С малката разлика, ние НЕ СТРАДАМЕ ОТ ПСИХИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА, всеки може да се убеди, ако прочете само един твой коментар, колко СИЛНО СТРАДАШ ОТ ДУШЕВНО ЗАБОЛЯВАНЕ! А ваше величество фекален червей е избълвало във този форум тонове фекалии, ненужни и неполезни никому коментари!
Така че, заври се обратно в канализацията откъдето си изплувал, и ако админа на форума не вземе мерки, от теб (визирам екскремента bluesky) целия форум ще тъне в клоака, болести и мизерия!

iPhone XR
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014)
Mac mini (Late 2012), 8GB RAM, 120 GB SSD
iPad mini Wi-fi (1-st Gen.)
back to top

konstant

Да нещата отидоха до там, че bluesky даде едно много дълго, налудничево, но вярно определениеза себе си, че е психопат! Не съм преполагал , че нещата ще отидат чак дотам, но явно в него има огромно количество лудост, която той не може да овладее. За това и приписва  (проектира) своята тежка психопатия, с която е тотално писнал на всички тук, на други. Проектира е в случая на мен, защото аз за раслика от него умея да се владея и да го анализирам. Но понеже не може да признае, че го превъзхождам, както интелектуално, така и психически, то проектира своите недъзи върху мен. Това в психологията е добре известно и се среща твърде често точно при тежките психопатии. Какъвто случай безспорно лъсна тук. Още едно доказателство за неговата психопатия е точно това което описва, а именно никакво чувство за срам и вина. Вероятно този форум няма да може да се спаси от тази персона, защото тя има болестно-нарцистична нужда за постоянна изява.
back to top

konstant

Аз тук съм писал твърде рядко именно заради пресони като  bluesky. Имахаме хубав повод като общност за иситинска радост, относно този гигантски сксок на Apple  с М1. Какво стана обаче?! Вместо да споделяме и обсъждаме тази хубава новина , която вълнува целият технологичен свят и носи положителни емоции, ние се занимаваме с негативните фрустрации на един истински психопат комплексар, който не може да се похвали със нищо стойностно в живота. Е можа да ни покаже как се прави канализация, тука във форума за компютри! Smiley. Жалко наистина и твърде типично за балканите. Вместо да обсъждаме по същество този невроятен скок, който има реалният шанс , не само да разтърси цялата копютърна индустрия, но и да е промени из основи, ние се занимаваме с един неуравновесен нарцис -психопат!
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Последните, ОКОНЧАТЕЛНИ опити за "значимост" и... на практика отново, още по-драстични САМО-ПРИЗНАНИЯ на същество, Форумът Ни получи буквално през последните 24 часа.

Подчертани, или обградени в жълт цвят, са последните отчаяни бисерчета-"вик-на душата"...

Това на практика затваря психологическия аспект на Темата и поставя всички точки над "i"-то. Добър пример за всеки, който е невъзпитан и не желае да спазва добър тон.

Колеги, ЗАВЕСА!


back to top

faire

Пичове, пуканките ни свършиха отдавна. Нагледахме се на сеир. Моля пишете си вече на лс, каквото имате да си кажете. Сериозно смятам да спра да влизам тук, след като последната седмица новите мнения са само спам брътвежи в неподходяща тема. + Тонове спам от некви руснаци.

Според мен трябва да има поне един модератор.
И задължително бутон за блокиране, за да може ако някой не иска да чете постовете на даден потребител, те да не му се изобразяват.
С това форумът само ще спечели.


Sent from my iPhone using Tapatalk

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
back to top

bluesky

цитат: ..."...+ Тонове спам от некви руснаци..."...

Отговор: Какво мисли бубулечка за КОСМИЧЕСКА НАЦИЯ - няма никакво значение.
back to top

hgeorgiev

Хора, дойдох в този форум с надеждата, че сте по различни - дайте малко шанс на надеждата ми поне.
back to top

hgeorgiev

Хора, дойдох в този форум с надеждата, че сте по различни - дайте малко шанс на надеждата ми поне.
back to top

konstant

https://www.youtube.com/watch?v=Ql3Qg5QD_iU
back to top

thebrainless

Много ми е тъжно, че осрахте хубавата тема с подобно грозно държане, което принципно в този форум почти не е срещано от времето, когато бяхме не повече от 200-300 човека, а нещо пуснато за продажба в магазин бе събитието на месеца. Като имате да си казвате подобни интимности, наистина е по-добре да не ставаме свидетили на това публично.

Последна редакция: 07-12-2020, 13:56:03 от thebrainless


Stay hungry. Stay foolish.
back to top

Fifata

И пак съм ЗА, да има бутон блокирай, така няма да си четат глупостите един друг и да се облъчват и всички останали с тези работи Smiley

iPhone X black 256GB FO
iPad Pro 12.9 2th gen
Apple AirPort Time Capsule3st gen
Apple Airport Express 5st gen
Apple TV 4
Apple Watch 44mm Black
iMac 27 5K i5 late 2015
back to top
« назад напред » Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 | Нагоре
Начало - НОВИНИ - One More Thing (Прочетена 7562)
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: