bluesky

Добър Вечен на Всички!

Скъпа Колежке!
Никого не "обиждате", спокойно... (Ние не сме от обидчивите... по-скоро Ни забавлявате...)... при това от сърце...
Не схващате явно стилът Ми на писане... тогава просто, ако Ви е възможно, послушайте рекомендациите на Пиф.

А Аз, естественно, ще се опитам да Ви изясня писаното от Мен още веднъж.

..."...Няма СТУДИО, няма някой над мен, който да ми позволява..."... ..."...Това персонален компютър, а не на фирма..."...

__________________________________________________
Студио ИМА, и това СТЕ ВИЕ. Вие всъщност сте ЦЯЛОТО СТУДИО. А персоналният компютър е един от главните ИНСТРУМЕНТИ, (и не единственният...), който Вие използвате във всекидневната Си работа.
__________________________________________________

Точно ТОВА е нужно да се схване. Не на битово ниво, а на едно осъзнато ниво. Тогава изведнъж ВСИЧКО около Вас ще получи нов Смисъл. И това, веднъж осъзнато, ще Ви помогне чудодейно във всичко.

(И това е само добре, че сте работили и в голяма агенция. Ако умеете да анализирате, незабавно сте способни да се дистанцирате от всички основни негативи, които възможно е допускала тази конкретна агенция).

А това, че Вие сте цялото Студио, и е нужно да го осъзнаете, Ви дава цял набор ПРОЦЕДУРИ, които трябва да спазвате, за да сте ефективни във Вашата работа.
(Тези процедури на няколко пъти Ви бяха казани по-нагоре по Постовете Ни...). И тези правила, (процедури) са извлечени в резултат на не един-и-двама-Колеги многогодишна работа - по метода на пробите и грешките.

Ако поне от сега нататък ги спазвате, ще се радвате на винаги работеща техника, която няма да Ви подведе по никакъв начин.
Осъзнаването, че и сам войнът е Армия, е от критическо, фундаментално значение за Вашето развитие и като Дизайнер, и като Човек.
Най-малкото, това ще Ви позволи да си позиционирате Цените по-правилно, и по-нагоре - обезателно.

А осъзнаването, че по-големите агенции от Вас, всъщност с нищо не са повече от Вас, (след като ползват същите Машини), а процедурите им куцат, по отношение на Вашите, (евентуално)... техническата им дисциплина, е под Вашата, (евентуално)... личната им заитересованост е под Вашата... и т.н., и т.н.,...
Дори това, че работещите в агенция са принудени да се придвижват всекидневно до работното си място, (освен предимството да делят по-лесно работа и почивка...), им дава и определен негатив - Вие евентуално печелите ВРЕМЕ.

И така, връщайки се към малката конкретика - веднъж отново настроили Машината Си, отсега нататък имате уникалната възможност никога повече да не се връщате към тази конкретна тема, а да вървите напред.
back to top

dmsdee

Добри новини!

Както и предполагах, беше бъг Smiley
Преди няколко дни получих ъпдейт за 10.15.6 и от тогава няма проблем.. работи и при мега натоварване ^_^

Проблем - решен! Надявам се ахах, явно имаше ползва да се пишае на съпорта за фийдбек, взели са го предвид.

Благодаря на всички за съветите и се ивинявам, ако съм обидила някой без да искам!

MacBook Pro 15" 2019 / iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017)
back to top
« назад напред » Страници: 1 [2] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: