kocetokz

Приятели,
Ако някой има нужда да си направи някакъв видео колаж, монтаж, поздравително видео за рожден ден или каквото и да било (не е предназначен за конвертиране на видео формати), моля да св свърже с мен да му предоставя достъп до flixier.com (необходим е email за да изпратя покана)
Примерни клипове:
https://editor.flixier.com/share/Hk1p38nc
https://editor.flixier.com/share/QkgG57iv


Предистория:
Неотдавна си купих lifetime subscription за онлайн редактор на видео flixier.com, но плана позволява добавяне на 9 човека кoито използват ресурсите за които аз съм платил. Всеки си има свой Workspace и никой не знае кой какво прави освен ако не се шарне проекта. Така че спокойно може да се работи без да се притеснявате че някой ще види с какво се занимавате. Единствените лимити са 120ГБ пространство за съхраняване на ресурси или видео и 900 минути на месец рендеринг. Няма ограничение в броя на проектите, или времетраенето им.
Качил съм някои ресурси като аудио и видео, анимирани гифчета които могат да се използват. Built-in Motion Graphics and Stock Footage и шрифтове на Google.

Това е т.нар. SaaS или Cloud based app. Не е нужно да инсталирате нищо на компютъра си, просто се логвате и работите. Рендеринга използва ресурсите на сървърите на Amazon и е изключително бързо, без да има значение какъв ви е компютъра или планшета!

You are welcome!

Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People.
back to top
« назад напред » Страници: [1] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: