Страници: [1] | Надолу Начало - ОБЩИ ПРИКАЗКИ - Открадант Macbook pro (Прочетена 1099)

chin2off

Здрасти, нмного често ползвам форума, но за първи път пиша. Откраднаха ми мак-а скоро, не че имам много надежди пак да го видя, но ако се сещате пинизи някакви ще се радвам. Или къде да гледам и подобно, ще черпя. Харда ми отмъкнаха, който е пъти по-ценен, че чак ми се иска награда да дам за него. Бая награда. Ако се сещате нещо, казвайте смело, ако не ще знаят и други какво се прави.

Благодаря
back to top

kocetokz

Здравей,
чел ли си това и включена ли е тази функция?:
https://support.apple.com/en-us/HT204756

Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People.
back to top

bluesky

Чуя ли за кражба, ТОВА ИМЕННО Е СЛУЧАЯ, когато със сърцето Си разбирам социалната политика на Кавказкия Гений, строго, справедливо и смело изпращал в Сибир всеки кокошкар, който се е опитвал да живее на гърба на другите...

И понеже е трудно за сравнително малко, (наглед, в очите на всяка "съдебна" система), престъпление да се оформи подходящо наказание... (включително и за кражба), Йоско Висарионката го е формулирал лукаво, по планински му, като - "враг на Народа".

И тогава кражбата на труда на другите, получава ТАКОВА ВЪЗМЕЗДИЕ, че всеки шульо-хазарски-мульо, ДЕСЕТ ПЪТИ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ, преди да пипне чуждо имущество.

Стискам палци да се намери Машината, и най-важното, да може да се възстанови Информацията от нея!
back to top
« назад напред » Страници: [1] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: