Страници: [1] | Надолу Начало - MacOSX x86 - Питане за Хакинтош (Прочетена 11676)

koki4a

Здравейте,

Преди почти година си взех:

Mainboard:  ASUS P5N-E SLI
RAM: 2GB DDR2 Dual channel
VGA: GeForce 8800GTS 640MB
Sound:  Creaive Audigy MP3+ (Това е малко по-старо но е по-добро от вградените)
HDD: SATA2 250GB
HDD2: SATA: 250GB

В момента на тази машина има Vista. От 5 мсеца имам МакБоок и почти не закачам настолната машина. Ползвам я само за филми и музика! Мака работи по-бързо от настолната машина. Адски съм доволен от операционната система. Гледах и търсих за Поддръжка за хакинтош, но или няма или аз съм идеот!

Молбата ми е да ми погнете с информация дали може на такова нещо да се подкара OS X или да мисля за продажба?!

Като алтернатива мисля да си взема Мак Мини с външен хард за да си сложа музиката. и да ползвам ФронтРола. Не ми се иска да губя мощността която имам сега. Освен това мак про хич не ми е по възможностите на портофейла!

Основният проблем с мак мини е че немога да подкарам 30" монитор който мисля да взема. Apple разбира се!

Помагайте!

back to top

AnotherBoy

Мисля че ще стане без проблем със Mac OS X Leopard Kalyway 10.5.1, можеш да си го свалиш от пирата Smiley

П.С.
Не си посочил процесора.
Може да имаш ядове докато подкараш аудито.

iPhone XR
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014)
Mac mini (Late 2012), 8GB RAM, 120 GB SSD
iPad Air 4 Wi-fi
iPad mini Wi-fi (1-st Gen.)
back to top

koki4a

Ами аз пробвах с този вариант и даже не успях да стигна до инсталатора

CPU: Core 2 Duo 2GH

не помня точният модел.

back to top

shmb

Моя процесор е Core 2 Duo na 2GH и е модел E4400 и леопарда си върви 6 :-)

MakBook Pro Unibody 13.3"
back to top

cMm

пробвай iAtkos r2 Smiley
back to top

Wizi

Почти съм напълно сигурен, че звукът няма да го подкараш по никакъв начин! Мисли за евтина алтернатива. Има списъци с хардуер, който е с native поддръжка, избираш си нещо което лесно можеш да си купиш и си в джаза.

Тези SATA2 дискове могат да ти създадат главоболие с инсталацията, но докато не пробваш нищо не е сигурно.

Можеш да посетиш форумчето ми, където има доволно събрано инфо за провеждането на инсталация на Mac OS X в/у конвенционално PC.
http://mac.chakalov.net

Успех!!!

btw казваш, че нямаш особена финансова възможност, а искаш да подкараш 30 инча монитор.... или го имаш вече наличен или не говориш за Apple Cinema Display 30", който се предлага в татковината за скромните 4 български бона  8O

MacBook Pro 14" M1 Pro 10 CPU/16 GPU/32GB RAM/512GB SSD
back to top

koki4a

Финансовата ми възможност не е скромна и да за Apple Cinema Display 30" говоря!

Но ще ми дойде в повече да си купя мак про! Особено за да го ползвам за мултимедя Smiley Cheesy не си заслужава!

back to top
« назад напред » Страници: [1] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.

Отиди на: