insomnium

“Винаги сме поддържали идеята, че ако вложим и осигурим достатъчно иновативност и качество, винаги ще има определена група от хора, които ще са готови да заплатят за това, което получават. А тази група хора е достатъчно голяма, за да поддържа бизнеса на компанията.” Казва Тим Кук

Apple ще продава и предишните поколения смартфони – iPhone 7 и iPhone 8 – на по-ниски цени. iPhone 7 ще се предлага на цена от 449 долара за 32-гигабайтовия вариант, а iPhone 7 Plus във вариант 128 GB ще струва 669 долара. iPhone 8 64GB ще струва 599 долара, а iPhone 8 Plus 256GB – 849 долара.

Относно функциите на iPhone по принцип, Тим Кук обобщи: „Ролята на iPhone става все по-значима в живота на хората“. Това, от своя страна, оправдава и цената на устройствата, която повечето потребители са склонни да заплатят.

iPhone XS и iPhone XS Max ще бъдат пуснати за продажба в над 30 държави след 21 септември, а iPhone XR – след 26 октомври.

Да припомним, че освен новите iPhone-и Apple представи и четвъртото поколение Apple Watch с 30% по-голям дисплей, по-тънък корпус, четец на ЕКГ, възможност за отчитане на падане и куп други иновации в дизайна и функциите, свързани със здравето.

Sent from my iPhone using Tapatalk
back to top
« назад напред » Страници: [1] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: