zirgs

Здравейте! С мои братовчеди ни хрумна да правим сайт за iphone аксесоари и да вложим в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Намерили сме и хора, които ще ни помагат за част от нещата. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1.   Кой вариант е по-добър  - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ме съветват да закупя стар, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2.   Необходим ни е линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3.   В Интернет четох и за така наречените спомагателни блогове. Все още ли този вариант действа, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отновно стои въпроса как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.

Последна редакция: 16-08-2018, 14:52:28 от zirgs

back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Приветствам Идеята Ви.

От друга страна, редно е, да си дадете сметка, способни ли сте да правите бизнес, който, по Вашите собственни думи, съвсем не познавате.

В такъв смисъл, ако постигнете успех, ще сте направили невероятен пробив, или пък ще имате фантастичен успех, ей така, от нищото...

Обикновенно, Човек, и дори Същества, прави това, което счита, че познава, (поне донякъде...)...

Най-голям успех, в каквото и да е начинание, постигат любители, които дотолкова развиват определена Тема, будени от вътрешен интерес и любознателност, че стават, (постепенно), Експерти Номер Едно, и тогава всички сериозни бизнеси дори ги търсят като Консултанти, в съответните области.

За да Ви спестя куп разочарования, редно е да ви информирам, и подсетя - сами си задайте въпрос - КАКВО НАЙ-ДОБРЕ УМЕЕТЕ, и евентуално, развивайте усилията си в ТОВА направление... А ако, все пак, считате че, в дигиталните технологии ще имате успех, предварително УЧЕТЕ СЪОТВЕТНАТА МАТЕРИЯ, задълбочено, и НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ВПУСКАТЕ В НАЧИНАНИЯ, КОИТО НЕ СА ВИ ЯСНИ ДНЕС.

Сериозно, дано съм Ви помогнал, да Ви предпазя от необмислени, крахови стъпки.

А с така наречените "роднини" - бизнес ПРИНЦИПИАЛНО НЕ СЕ ПРАВИ. НИКАКЪВ.

Дано да съм помогнал.
back to top

TheCharmedOne

Здравей Smiley

Доста компетентен съм по тази тема и ще ти отговоря на въпросите, които си задал.

1. По-добрият вариант е да си купиш стар домейн. В 90% от случаите старите домейни се класират много добре и веднага може да хванеш челни позиции по желаните от теб ключови думи. Може да разгледаш уеб сайта https://domeinite.bg/ - тук предлагат много домейни с история и такива, които са с трафик и т.н. Аз съм си купувал от тук няколко пъти и всичко е точно.

2. След като си вземеш стар домейн ще видиш колко добре ще се позиционира и колко добър ще е ефектът. Линкове се продават на много места, но трябва да отсяваш качествените. Аз лично работя с няколко борси, но най-често пазарувам от https://linkove.bg/ - те предлагат евтини варианти спрямо твоя бюджет. Имат на всякакви тематики и със сигурност ще са ти от полза.

3. Спомагателните блогове все още действат. Лично аз съм си направил мрежа от 30 тематични за моите 2 бизнеса и ми помагат много. В никакъв случай не те съветвам да си купуваш чисто нови домейни - отнема много време да ги развиеш и ефектът ще дойде чак след година. Лично аз си вземам стари домейни, които са подходящи за PBN от https://seo.domains/ . Абонирал съм се за техния нюслетър и всеки месец ми пращат огромен списък и си избирам по 1-2, които са нискюбюджетни и надграждам мрежата си.

Мисля, че бях изчепрателен със своя отговор и ако имаш някакви въпроси не се колебай да ми пишеш. Ще помогна с всичко, което мога.
back to top
« назад напред » Страници: [1] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: