Adamov

Колеги, днес докато гледах тв лаптопа показа съобщение, че Apple ID-то ми е заключено поради съображения за сигурност. Абсолютно нищо не съм правил, за да се стигне до там. Нито грешни пароли, нито нищо. Трябваше да ресетна паролата. Сега всичко е окей, но въпроса е някой има ли идея защо се случи това? Някой друг с подобен проблем. Имам пусната двуфакторна аутентикация, но не знам дали това има значение.

Retina MBPro 13" 2012
iPhone 7
HomePod + Apple Music
back to top

jell0

Възможно е някой да е пробвал да ти уцели паролата. Би трябвало след няколко неуспешни опита да блокират акаунта.
back to top

thebrainless

 На мойто момиче вече 3/4 път и се случва това, точно сутринта ресетвахме паролата пак... Силно се съмнява някой да иска да и разбива паролата. Според мен е бъг в системата на Епъл.

Stay hungry. Stay foolish.
back to top

Adamov

Чудя се дали няма общи и със сайта на Епъл Activation Lock, който беше махнат преди 2 дни. Дано наистина се окаже бъг. Аз честно казано се стреснах.

Retina MBPro 13" 2012
iPhone 7
HomePod + Apple Music
back to top

iPeichiny

и при мен се случва доста често,не знам какви пароли да измислям вече,,,,,!?

 MacBook Pro 
 Apple Wireless Keyboard 
 Magic Mouse 
 OS X Puma Concolor 
 iPhone 4s  FU 
 iPod Touch 4 
 iPad 4 
 Apple TV 3

 iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
back to top

doychinov87

Колеги, днес докато гледах тв лаптопа показа съобщение, че Apple ID-то ми е заключено поради съображения за сигурност. Абсолютно нищо не съм правил, за да се стигне до там. Нито грешни пароли, нито нищо. Трябваше да ресетна паролата. Сега всичко е окей, но въпроса е някой има ли идея защо се случи това? Някой друг с подобен проблем. Имам пусната двуфакторна аутентикация, но не знам дали това има значение.На мен ми се беше случило, защото имало транзакции, които не съм оторизирал и ги чаках дни...отключвах , нищо..
Накрая се свързах по телефона и ми казаха, че iTunes ми е ,,issue" , не ,, iCloud" или ,,Apple ID" и го оправиха, но си смених картата с нова и вече не я слагам.
back to top

ProstoAZ

Пичове, и на мен се случва често. Имам в момента телефон, аймак и про лаптоп. Включа ли някоя услуга, нещо пипна ли и съм чао... възстановяване и задължително нова парола.. на всички устройства... Страшно досадно! Защо е така? И на мен ми свършиха паролите, егати


Sent from my iPhone using Tapatalk

iMac "Core i5" 2.8 21.5-Inch (Late 2015), 8 GiB
MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012, 8 GiB
iPhone6 /64 gb
back to top
« назад напред » Страници: [1] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: