traian_james

Манипулациите по телефона бяха ъпдейт на софтуера. И като ви се обадих за липсващите части тонът ми беше напълно приятелски и нормален, докато вие не казахте, че вината е в мен.

.:: Apple MacBook Pro Mid 2014| 2.5GHz Core i7 | 16 GB DDR3 RAM | 750M 2GB | 512GB SSD | Magic Mouse | High Sierra 10.13.3 ::.
.:: Apple iPhone X 64GB | iOS 11.2.6 ::.
.:: Apple iPhone 3G 8GB ::.
.:: Apple iPad Pro 10.5 Wi-Fi 64GB | iOS 11.2.5 ::.
.:: Apple TV 4K ::.
.:: Apple Watch 5gen ::.
back to top

fpyyh

винаги съм харесвал генерализацията за клиентите в българия - или плащаш безкрайно много за съмнително качество, или плащаш малко по-малко и получаваш никакво. затова си оправям всяко нещо сам, с части от ebay, поне знам кой е виновен, ако се прецака нещо.

Последна редакция: 29-04-2013, 21:19:47 от fpyyh

back to top

bluesky

Клиентът ВИНАГИ ИМА ПРАВО!
back to top

carrot

Предстои ми смяна на home бутон на iphone 4 и търся читав сервиз, на когото мога да се доверя, за предпочитане в София или Пловдив. Моля за препоръки.

Macbook Pro 13'' OS X 10.9
iPad Air 32GB
iPhone 6 plus
iPod Classic 160 GB
iPod Nano 16 GB
Beats Solo 2
Apple TV
back to top

traian_james

Смени си го сам по добре Smiley

.:: Apple MacBook Pro Mid 2014| 2.5GHz Core i7 | 16 GB DDR3 RAM | 750M 2GB | 512GB SSD | Magic Mouse | High Sierra 10.13.3 ::.
.:: Apple iPhone X 64GB | iOS 11.2.6 ::.
.:: Apple iPhone 3G 8GB ::.
.:: Apple iPad Pro 10.5 Wi-Fi 64GB | iOS 11.2.5 ::.
.:: Apple TV 4K ::.
.:: Apple Watch 5gen ::.
back to top

faire

Не е лека задача. По-скоро си купи частта от ибей и го занеси в някой сервиз. Противоречиво на заглавието на темата, но аз именно в Алексервиз бих го занесъл ако е за смяна на хоум бутона. Просто прекалено много неща могат да се прее*ат, за тия 30 лв смяна на част (доколкото помня толкова беше ако сам си занесеш новата част) дето ще се спестят.. Гпс, телефония, вифи, говорител, микрофон, вибрация, камера, дъно, дисплей... Всичко се премахва в процеса до достигането на пустия хоум бутон. Всяко болтче си е за точно определено място и ако размениш някои, може да има неприятни проблеми след това.. Ще ти трябват и доста малки отвертки. Ето една снимка от моята операция (2-3 ч. ми отне): http://store.picbg.net/pubpic/89/54/dae06768badb8954.jpg Аз тогава не го занесох в сервиз, понеже мислех, че варианта е само смяна с нова част от сервиза на цена от 90 лв и реших да се пробвам сам. Вече 4 месеца всичко е наред с телефона (айфон 4), като се има предвид, че е с хоум бутон за 4с понеже по невнимание бях поръчал такава част, а тя е точно срещуположното, на това което е за 4-ката.. Та ако поръчвате хоум бутони, много внимавайте за кой модел взимате!

Последна редакция: 19-05-2013, 23:57:42 от faire


The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
back to top

sstavrov

Мое мнение за сервиза е коренно различно от първия пост. Хората са стабилни и пипат добре. Цената ако на някой не му харесва - има други сервизи.
Този сервиз съживи преди доста време една моя неуспешна "трансплантация".
От тогава не съм имал проблеми с машинките , а ако имам просто няма да търся друг.


Sent from my iPhone using DT & SX
back to top

bboyg

Бих искал и аз като страничен наблюдател да добавя нещо.
Известно време (достатъчно за да се нагледам на буквално всичко) работих в магазин и сервиз за мобилни телефони. Относно "оригиналните" части сте прави - такива само в оторизираните сервизи. Всичко останало е COPY, GOOD CoOPY, или HIGH COPY (което се предлага като оригинално). Цените варират, но като цяло части+труд ако излязат от сервиза 5лв., на клиента се вземат минимум 15-20лв. Това ни е народната психология - искаме за 2 дни да забогатеем. Държа и да подчертая, че бяхме едни от най-евтитините в областта!
Има и друго нещо обаче. След извършена манипулация трябва да се даде и някаква гаранция (в повечето случаи Франция) за отремонтираният продукт. Така че в цената често влизаше и евентуален повторен ремонт И отделно печалбата.
Естествено говоря за малки ремонти като микрофони, слушалки, букси и т.н. Ако се сменя дисплей например - цена 30лв., труд 10лв., към клиента 65-70лв. минимум.

Но докато има хора които да дават пари за такива неща, ще има и хора да им ги вземат.

Със здраве! Smiley
back to top

j.tochkov

Тоя охлюв btrend няма ли кой да го затрие?
back to top
« назад напред » Страници: 1 [2] | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: