bluesky

Благодаря за проявения интерес към Устройството.

Принципиално - необходимите (като минимум) електронни елементи за оригиналния "заппер" на д-р Хулга Кларк, (във всяко магазинче за електронни елементи), в насипно състояние, струват буквално стотинки.

За да се доведе Устройството до кондиция, способно да изпълнява функциите си за практическа, ежедневна работа, и да се превърне в реален Елемент от здравословния Ви Микс обаче, бе проведена определена работа.

В момента, по отношение на това Устройство сме на стадий - "заппер" номер 4.

Откъм електроника:
Накратко - въведен е датчик, отчитащ нивото на батерията. Разработена е защита от евентуална обратна полярност (...така необходима за всеки, който не е длъжен да владее основи на електрониката...).
Определена дейност бе проведена и около Дизайна, технологически и визуален. Доведени са до ниво - пълноценно функциониращо Устройство.

Работи се по възможността Устройството да може да се произвежда, (сравнително бързо), в по-големи количества, т.е. възможност за компановане - серийно.

От друга страна, Моята цел с това Устройство бе да се помага на Хората, и не "да се печели", в буквалния смисъл на думата.
В такъв смисъл, да се говори СЕГА за крайна цена, би било доста затруднително.

Във всеки случай, за Колеги от Форума, ще се постарая да бъда максимално кооперативен, и да помогна, с каквото мога.
Така всеки, който желае, би могъл да се радва на предимствата на всяко системно решение, като това, например.

(Ще се постарая да намеря някоя и друга фотография, показваща част от проведените търсения, по отношение на конкретната разработка).

При реален интерес, ще се постарая да осъществя изработване на малки серии. Това би направило екстра усилията в подобно направление оправдани.
Така всеки, отговорен за Профилактиката Си, ще бъде улеснен.
(...дори учудващо е КАК наглед умни хора се грижат много повече за профилактиката на каруците си (колите), но нехаят за Собственото си Здраве...). 

В такъв смисъл въпросът, който поставя Колегата bboyg, се приветства всячески и определено, ще бъде решен.

Засега на Лични.
 
back to top

bluesky

Добър Вечер на Всички!

Както обещах, публикувам няколко фотографии, относно част от проведените стъпки, за изработване за ефективно Устройство за енергизиране и профилактика на Организма.
Изключително го препоръчвам при псориазис, например.
Заедно със Сода Бикарбонат, подтиска всячески всякакви патогени и държи Организма в баланс, а всичко ненужно под пълен Контрол.

back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Впечатлен от "постиженията" на малкия, компактен Sony a6000, (photo camera), която вече няколко години успешно използвам, един Мой приятел пита, дали фото камера Canon EOS M 100, е добра инвестиция, (за парите си), и дали ще е добра алтернатива на Sony a6000?

Ако някой от Колегите има конкретни впечатления от  Canon EOS M 100, може да даде мнение.
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Анализирайки възможностите на фотокамера Canon EOS M 100, стигам до извода, че специално за Моя Приятел, който е доста наясно с основите на фотографията, Canon EOS M 100 би бил вече ненужна "изживяна нова възможност".

Базисните функции са добри, но за Човек, вече разполагащ с доста класически Обективи, и навици в снимането, Canon EOS M 100 би била слабичка.

Предложих му безогледалната Sony a6300, следващ, UpGrade-нат вариант на Sony a6000, (с някои подобрени функции).
От последния Модел от този параметричен ред - Sony a6500, той едва ли ще има нужда, тъй като "моженето" на Sony a6500 не се различава твърде от възможностите както на Sony a6000, така и от тези на Sony a6300.

В същото време ценовата категория на Sony a6500 го позиционира в следващ клас фотокамери, където има доста други фотокамери, които биха се справяли доста по-добре от Sony a6500, (за сметка на други фактори, естественно).
back to top

faire

а6500 е прекрасно малко тяло натъпкано с много технологии, най-съществената, от които е IBIS. Наскоро за мой приятел взех такова на изключително добра цена (1600 лв ново от амазон Англия). Така че всичко опира до оферти и дали се търси задължително ново. Аз ползвам а7р3 (преди бях с р2) и съм предоволен вече повече от 2 г. Излезе и р4, но не ме влече.


Sent from my iPad using Tapatalk

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
back to top
« назад напред » Страници: 1 ... 14 15 [16] | Нагоре
0 Членове и 2 гости преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: