bluesky

Благодаря за проявения интерес към Устройството.

Принципиално - необходимите (като минимум) електронни елементи за оригиналния "заппер" на д-р Хулга Кларк, (във всяко магазинче за електронни елементи), в насипно състояние, струват буквално стотинки.

За да се доведе Устройството до кондиция, способно да изпълнява функциите си за практическа, ежедневна работа, и да се превърне в реален Елемент от здравословния Ви Микс обаче, бе проведена определена работа.

В момента, по отношение на това Устройство сме на стадий - "заппер" номер 4.

Откъм електроника:
Накратко - въведен е датчик, отчитащ нивото на батерията. Разработена е защита от евентуална обратна полярност (...така необходима за всеки, който не е длъжен да владее основи на електрониката...).
Определена дейност бе проведена и около Дизайна, технологически и визуален. Доведени са до ниво - пълноценно функциониращо Устройство.

Работи се по възможността Устройството да може да се произвежда, (сравнително бързо), в по-големи количества, т.е. възможност за компановане - серийно.

От друга страна, Моята цел с това Устройство бе да се помага на Хората, и не "да се печели", в буквалния смисъл на думата.
В такъв смисъл, да се говори СЕГА за крайна цена, би било доста затруднително.

Във всеки случай, за Колеги от Форума, ще се постарая да бъда максимално кооперативен, и да помогна, с каквото мога.
Така всеки, който желае, би могъл да се радва на предимствата на всяко системно решение, като това, например.

(Ще се постарая да намеря някоя и друга фотография, показваща част от проведените търсения, по отношение на конкретната разработка).

При реален интерес, ще се постарая да осъществя изработване на малки серии. Това би направило екстра усилията в подобно направление оправдани.
Така всеки, отговорен за Профилактиката Си, ще бъде улеснен.
(...дори учудващо е КАК наглед умни хора се грижат много повече за профилактиката на каруците си (колите), но нехаят за Собственото си Здраве...). 

В такъв смисъл въпросът, който поставя Колегата bboyg, се приветства всячески и определено, ще бъде решен.

Засега на Лични.
 
back to top

bluesky

Добър Вечер на Всички!

Както обещах, публикувам няколко фотографии, относно част от проведените стъпки, за изработване за ефективно Устройство за енергизиране и профилактика на Организма.
Изключително го препоръчвам при псориазис, например.
Заедно със Сода Бикарбонат, подтиска всячески всякакви патогени и държи Организма в баланс, а всичко ненужно под пълен Контрол.

back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Впечатлен от "постиженията" на малкия, компактен Sony a6000, (photo camera), която вече няколко години успешно използвам, един Мой приятел пита, дали фото камера Canon EOS M 100, е добра инвестиция, (за парите си), и дали ще е добра алтернатива на Sony a6000?

Ако някой от Колегите има конкретни впечатления от  Canon EOS M 100, може да даде мнение.
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Анализирайки възможностите на фотокамера Canon EOS M 100, стигам до извода, че специално за Моя Приятел, който е доста наясно с основите на фотографията, Canon EOS M 100 би бил вече ненужна "изживяна нова възможност".

Базисните функции са добри, но за Човек, вече разполагащ с доста класически Обективи, и навици в снимането, Canon EOS M 100 би била слабичка.

Предложих му безогледалната Sony a6300, следващ, UpGrade-нат вариант на Sony a6000, (с някои подобрени функции).
От последния Модел от този параметричен ред - Sony a6500, той едва ли ще има нужда, тъй като "моженето" на Sony a6500 не се различава твърде от възможностите както на Sony a6000, така и от тези на Sony a6300.

В същото време ценовата категория на Sony a6500 го позиционира в следващ клас фотокамери, където има доста други фотокамери, които биха се справяли доста по-добре от Sony a6500, (за сметка на други фактори, естественно).
back to top

faire

а6500 е прекрасно малко тяло натъпкано с много технологии, най-съществената, от които е IBIS. Наскоро за мой приятел взех такова на изключително добра цена (1600 лв ново от амазон Англия). Така че всичко опира до оферти и дали се търси задължително ново. Аз ползвам а7р3 (преди бях с р2) и съм предоволен вече повече от 2 г. Излезе и р4, но не ме влече.


Sent from my iPad using Tapatalk

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
back to top

bluesky

Добър Ден На Всички!

Доколкото Здравето е най-ценното, което Всяка Човешка Структура притежава, то това важи и за всяко стандартно Студио, ползващо компютърни Системи.
Профилактиката, с която се грижим за Машините, е оправдана само тогава, когато сме се погрижили и за профилактиката на онези, които ползват Машините.

Както обещах на Колегите (ProstoAZ и всички други)... днес ще ви разкажа какво точно "употребяваме" Ние, за профилактика.

Текста на места е скучен, но не бих желал да отделям време за редакции. Приемете го така, както е.

------------------------------------------------------------

Рецепта със Сода Бикарбонат
(за поддържане на алкален Баланс в Организма)
——————————————————————————————-

Използва се Сода Бикарбонат, (известна и като Хлебна Сода).
(ще я намерите във всеки магазин за хранителни продукти).

Содата трябва да отговаря на едно единствено условие - да е чиста.

Никакви “Европейски” стандарти с наложени и включени евро-гейски ”стабилизатори”, “подсладители”, “ароматизатори” и прочее “норми” на “общност” (ес), (Е-консерванти), под формата на съкратени добавки не се допускат).

● Започва се с количество, по малко или равно на 1/3 от чаена лъжичка.
(В продължение на две-три седмици, количеството от 1/3 чаена лъжичка постепенно се повишава, докато достигне до една (1) чаена лъжичка на доза.
Една (1) доза значи чаша с вода с обем, 200 -250 ml.

* Моля, не скачайте изведнъж да големи дози Сода, непривикналият Ви Организъм би могъл да чувства неразположение или леко главоболие. Увеличавайте дозата Сода постепенно.

● В чаша, с обем 200 -250 ml., (с поставени в конкретния случай две (2) мелхиорови лъжици, действащи като радиатор, отвеждащи излишното количество топлина и пазейки кристала на стъклото от счупване) се насипва указаното по-горе (конкретно) количество Сода.

● Содата се залива с гореща вода, до половината на чашата (1/2 чаша).
За минута и половина, две (1/2-2) минути, Содата напълно се разтваря в горещата вода.
Добре е да разбъркате.2020

● Долива се студена вода до напълване на чашата, (догоре).
Това сваля температурата на течността до оптималните 35-37 градуса (Целзий).
Содата е готова за пиене.

● Пие се на глътки, в продължение на няколко минути, (пийте Содата докато е топла, тогава ефекта е най-добър, и дори САМО тогава ефекта е налице в пълна степен. Стомаха Ви се нуждае именно от температура на течността 35-37 градуса Целзий).

Вкусът е солен, леко лугав (алкален).

● На ден можете да пиете тази “напитка”, без ограничение, (вместо кафе, например, или като компенсатор на киселинността на кафето…, кафето Ви може да си остане във Вашите порциони…).
3-4 (и повече) чаши, са количество, оптимално за Организма. Най-вероятно първата чаша (за деня) си струва да е на гладно.

Може да пиете този Коктейл в продължение на дълго време, седмици подред. Вашият Организъм най-добре “знае“ колко дълго. Естественно ще ви дойде и времето за почивка от този Коктейл. Содовият коктейл е солено-лугав, понякой път няма да имате желание да го пиете… Естественно е. Тогава и правите почивка - седмици, месец…?
Помислете си обаче, какво би било… ако непрекъснато Ви повалят вируси… Тогава какво ще сте принудени да търпите…

———————————————————————————————————————————
*** Смисълът на стратегията е - постепенно да алкализирате Вашият Организъм до състояние, всички Ваши флуиди да придобият определено алкална реакция (кръв, плазма и т.н….).
Намиращите се така или иначе във Вашето Тяло патогени, бактерии, вируси…, подложени на алкалната среда, не могат да се развиват правилно, (те предпочитат определено кисела реакция, в която се развиват отлично… и тя им “се гарантира” от почти всички “продаващи се” храни и напитки…).
Със затормозените от Содовия Коктейл патогени, бактерии, вируси… лесно и ВЕЧЕ безпроблемно се справя Вашата имунна Система.
Оздравителният ефект е тотален и необратим, докато Вие поддържате Своя Организъм винаги в подходящо алкално състояние на течностите си.

Който прилага тази Божествена Рецепта (Содата не случайно от векове се нарича “Божествения Огън” (т.е. огън изгарящ патогени, бактерии и вируси…), ще се радва на Отлично Здраве - без хреми, “грипни” епидемии и пр. поддържащи изкуствено Вас болни, но не умрели, и така подхранващи престъпната интернационална “власт” на узурпатори и деспоти.

Тази Божественна, вседостъпна и практически почти безплатна Рецепта е старателно укривано табу (и най-ужасното за тях), за всички казионни “лекари” и аптеки, тъй като ги прави безполезни… и неспособни да Ви “продават” безсмисленно скъпи чудодейни хапчета и препарати, от които се храни цялата фармацефтична ийюдейска индустрия на интернационалната мафия, наречена - “медицина” - казионна. Няма комисионни за “лекарите” (интересно защо не лечители…?), няма пълнене на касите на болници, (интересно защо не лечебници…?), поли-клиники, аптеки и всички навързани по веригата социални паразити.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, БЪДЕТЕ СИЛНИ, БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!
back to top

jell0

Възможно ли е да се придържаме към съвети свързани с техниката? За здравните съвети си има лекари.


Повечето хора вече поемат твърде големи количества натрий от готварската сол, че да им се добявя още по половин грам на ден от сода бикарбонат. Заради недоказани съмнителни ползи, някой може да свърши с инфаркт или инсулт.
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Да, Колега, напълно е възможно Твоето предложение.

Тук важното е: ..."...ще ви разкажа какво точно "употребяваме" Ние, за профилактика..."...

Т.е. Ние така правим. Никого не задължаваме да прави същото. Това е рецепта, която Ние споделяме. И то по "молба" на друг Наш Колега, който, (забележи, на шега...)... отбеляза, че сигурно взимаме "нещо"...

Още повече, споделяме и "ползите", (отново, ..."...САМО според Нас..."...). А те, ползите, (за Нас) са:

Години наред - никаква ДОРИ Хрема! Никакви лекарства от аптеките... Абсолютно никакви. Ползите са дори материалистични, (въпреки че това е последното, което ни вълнува в случая).

Относно твоето ..."...За здравните съвети си има лекари..."... напълно съм съгласен с Теб. Дори виждаме всекидневно колко е ефективно, за всички, дори ГЛОБАЛНО, когато се съобразяват със здравните им съвети... Не се шегувам, наистина го мисля, въпреки че и ти сигурно, не си вярваш, когато го пишеш...

Аз обаче ВЯРВАМ...! Grin
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

За да поставя точка над "i", напомням Ви още една безхитростна стъпка, за да поддържате тонуса на Вашата Група бодър и здрав.

За профилактика, (тук акцентирам, ПРОФИЛАКТИКА, и не "лечение", профилактиката изключва всякакво "лечение", защото го неутрализира предварително...), Нашата Група активно прилага и следния Коктейл:

Студено изстискан Лимонов Сок с лед!

Поне веднъж на Ден, или Нощ, в зависимост от режима на Работа.
Въпреки че лимона е киселина, многознайковците твърдят за алкалните свойства на лимона (парадокс...?).
Така, ако умело и умерено, комбинирате Сода, Лимон и Кафе, (които и взаимно се неутрализират всъщност), ще поддържате баланса в ритъм, избягвайки излишното бомбардиране на стомаха с една съставка, която би могла да навреди, ако преобладава.

Така всекидневната Ви работа, и пред екраните, ще бъде едно постоянно удоволствие!

БЪДЕТЕ РАБОТОСПОСОБНИ И ЗДРАВИ!
back to top

bluesky

Всички Мои мисли, от преди, споделени с Вас и свързани с "медицина" и ПРОФИЛАКТИКА, с удивителна точност се материализират...

"Радарът Ми", опипващ евентуалното Бъдеще И в това направление... работи безпогрешно... както винаги... предполагам, сега вече, "учудени" няма...


back to top

bluesky

Добро Утро на Всички!

Докато търсех Референции за един Проект, попаднах на фотография, документираща Терминаторът на Всички Времена, (за Мен).

С тази Легендарна машина, е маркиран Пътят на Моята Бойна Слава.

back to top

thebrainless

Работил съм на такова за много кратко (седмица-две), после минах на G4 MacOS 9 и непослредствено след това на OSX , което пък ме изреля направо в стратосферата.

Stay hungry. Stay foolish.
back to top

bluesky

Добро Утро на Всички!

Един въпрос, отнесен към Microsoft Продуктите, но не директно, а по скоро свързан, навярно някакси с управляващия и менаджмент.

Дали Били-ваксина-Гейтс е само собственик на Microsoft или има и някакво отношение към управленческите процеси във Фирмата...?
Защото смело, и по докторски,... от години се е заел "да спасява Човечеството" с ваксини, (които едва ли някой му ги иска... особено отнесено към последните глобални "събития"...?)...

Обикновенно Хората, които не са тесни специалисти в една област, например медицината, могат да дават рекомендации за този или онзи здравословен "трик" на ниво именно рекомендации.
Това означава само именно като алтернатива, и абсолютно указвайки, че въздействието на Организма би могло да е САМО НАПЪЛНО ДОБРОВОЛНО и като опция, без да претендира за лечение.

Това почти всеки го е правил, споделяйки Народни рецепти, укрепващи Здравето, не не лекувайки, а като профилактика, (дори и Моя милост).

В случая с Били-ваксината обаче случаят е напълно противоположен. Хазарчето неколкократно по Международни Форуми е твърдяло, (и има доказателства за това), че Планетата "е пренаселена" и затова Населението на Земята трябвало да се съкрати до 500 000 000 общо...!

Не е ли това абсолютно противоречие с Факта, че сега точно от него, (фактически самозванец в сериозната медицина), той е инженер, и то незавършил... ок, това няма голямо значение ако си талантлив, но специално за медицината като че ли има значение - най-малкото, нямаш право на медицинска практика), т.е. не е ли противоречие, и дори подсъдно...(?)...че именно същество, сериозно отдадено на Идеята за намаляване Населението на Планетата, и то драстично, да се грижи като добрата самарянка за ВАКСИНИТЕ на Хората Глобално, и точно от него да се чака ЧУДЕДЕЙНА ВАКСИНА с цел "помощ за Хората"...?

Въпросът не го смятам за страничен, и нямащ отношение към Apple техниката, по простата причина, че без Хора на Планетата (Боже опази...), всички хитроумни технически произведения едва ли ще имат смисъл... Grin

Вие как мислите?

Последна редакция: 06-05-2020, 06:07:48 от bluesky

back to top

Adamov

Аз смятям (най-сериозно), че най-голямото престъпление на Бил Гейтс срещу човечеството се нарича Windows.

Apple Mini 2014
Apple MacBook Air 2017
Apple iPhone X
Apple Watch 5
Apple iPad 7th gen
Apple Music
Apple TV 4th gen
back to top

faire

По-спам тема от тая няма.  В никой форум.

Като епъл фанатици явно на повечето от нас ни е вродено да мразим Бил, микромеките и уиндоус. Но не мога да отрека, че уиндоус е една от основните причини за комерсиализацията и навлизането на персоналния компютър в домовете на обикновените хора.
Не мога и да отрека, че чичо Бил (за разлика от чичо Джобс, лека му пръст) е дал голяма част от финансите си за благотворителност, филантропия, изследвания и какво ли още не. Доколкото знам напълно се е оттеглил от Майкрософт и се е отдал на това да помага на човечеството. Това че нямал медицинско образование няма абсолютно никакво значение. Не е тръгнал собственоръчно да лекува старци в третите страни. Не веднъж е казвал, че проблемите, които го вълнуват, нямат реално достатъчно изследвания по въпроса. Реално за да се запознае с даден проблем, той първо прочита цялата литература, свързана с казуса, колкото и научен и нишов да е той. Колко хора имат капацитета да правят подобно нещо?

Това, че земята е пренаселена, вярвам всички го осъзнаваме. Това че Гейтс го е казал, отново не означава, че е почнал да изгражда газови камери в Индия и Китай. Напротив, един пример е, че години наред проучва въпроса по изграждане на тоалетни и мини пречиствателни станции в страни от третия свят. И ако дотогава местното население се е къпало в реки пълни с говна, пикня и какви ли не вируси, и повечето деца са умирали малки от хепатит, то сега същата тази вода от реката се преработва в напълно питейна.

За мен този човек е гениален и е един от малкото милиардери грижещи се за бъдещето на човечеството.


Sent from my iPhone using Tapatalk

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
back to top
« назад напред » Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: