Страници: 1 [2] 3 | Надолу Начало - ОБЩИ ПРИКАЗКИ - Още Нещо За Пирамидите (Прочетена 10205)

bluesky

Добър Вечер на Всички Колеги!


Темата бе започната като една "научна" хипотеза, доста логично обясняваща какво би могло да бъде истинското Предназначение на Голямата Пирамида.

(дал съм и линк):

/www.gizawavemachine.com

Тази хипотеза дава доста логично обяснение какво би могло да е (поне едно от) Оригиналното предназначение на Голямата Пирамида.

Имаше дори няколко скептици, които едва ли даже са се запознали с Хипотезата, но дебати обменихме на ниво:

-Аз съм Такъв, Ти си Онакъв...

Хипотезата е логична и в нея няма нищо свръхестественно.

Тази тема е различна от Първата, но реших да Я пост-на тук за да покажа, че ако Оригиналната Тема бе неразбрана от някои, как ли ще преглътнат Тази?

Сега с риск да бъда пак посъветван да "...си пия хапчетата..." Ви предлагам Линк към едно Видео, записано от Видео Камера, постоянно наблюдаваща известен Вулкан в Мексико.

Материалът бе излъчен по Мексиканска Телевизия, така че ако пак някои имат желание, нека предложат отново "...хапчета...", обаче може и да не стигнат за целия Мексикански народ, който вече го изгледа... Grin Grin Grin

И така, ето Материала:

http://www.youtube.com/watch?v=hexVyUvQ1fg&feature=related
back to top

HQ

съмнявам се че хапчета биха помогнали в напредналия стадий на твоето заболяване. може да отидеш да питаш дали има свободно място в 7-ми корпус на ту-варна,но ще трябва да си учтив и да се опиташ да говориш без главни букви!
успех!
back to top

bluesky

Дай поне Диагноза... Grin Grin Grin
back to top

BL

Смешно е да защитаваш хипотеза с "дал съм линк", особено когато ликът води към сайт, изглеждащ като домашното на петокласник. Аз мога да ти дам линк към сайт в който пише, че голямата пирамида всъщност е първият Mall of Cairo примерно.
Но пък си акаш само в една тема, което е похвално.
back to top

atirage

Моля Ви, преместете темата в раздела FUN  Grin Grin Grin

iBook G3 Clamshell SE XGA
iMac G3 350 swaped 500 16Mb FlashCard16Gb
iMac G3 350 clocked 400 ATX LCD
iMac G4 20" 32GB Kingston SSD iSight Apple Pro Speakers
eMac G4
PowerBook G3 500 B&W
PowerBook G4 Ti 1Ghz 120GB OWC SSD
PowerMac G5 Quad
MacBook Late2006 Mavericks
iMac 2.7GHz 250G
back to top

HQ

аз пък не виждам нищо фън, пък и във всеки форум си има раздел за летящи глупендери, нарича се DELETED! За жалост,съответния е открил форум без такъв раздел.
back to top

fpyyh

според мен това е версия 2 на lovemygf, някой провежда експерименти, за да види как и на какво реагират форумните потребители
back to top

bluesky

Добър Ден на Всички!

Благодаря на Всички за отношението относно Темата, по-скоро благодаря за развлечението около коментарите Ви извън Темата...

И така, както следва:

@BL
Цитат:
“...Смешно е да защитаваш хипотеза с "дал съм линк", особено когато ликът води към сайт, изглеждащ като домашното на петокласник. Аз мога да ти дам линк към сайт в който пише, че голямата пирамида всъщност е първият Mall of Cairo примерно.
Но пък си акаш само в една тема, което е похвално...”

Смей се, щом желаеш... но на какво? И не “защитавам хипотеза”, а цитирам дословно: “...Попаднах на едно Елегантно Предположение, (според Мен), какво би могло да бъде истинското Предназначение на Голямата Пирамида...”

Както и “...Темата бе започната като една "научна" хипотеза, доста логично обясняваща какво би могло да бъде истинското Предназначение на Голямата Пирамида...”

Както и
“...Тази хипотеза дава доста логично обяснение какво би могло да е (поне едно от) Оригиналното предназначение на Голямата Пирамида...”

Явно, Колегата въобще не може да вникне в смисъла на разговора. Щом не може, и не трябва. Защо да се мъчи...

@atirage
Прав Си, FUN имаме в изобилие - Животът е хубав!

@HQ
Цитат:
“...аз пък не виждам нищо фън, пък и във всеки форум си има раздел за летящи глупендери, нарича се DELETED! За жалост,съответния е открил форум без такъв раздел...”

Както винаги, изказване вън от всякакъв контекст.
Някои от Колегите даже претендират за Инженеринг. А щом не ги интересуват Теми, които са в компетенцията точно на инженерните специалности, това говори за игнориране на собствените си професии.
А ако не им е интересна Темата, защо говорят несвързано... Загадка.

@fpyyh
Цитат:
“...според мен това е версия 2 на lovemygf, някой провежда експерименти, за да види как и на какво реагират форумните потребители...”

Не се притеснявай, нямам никакви “задни” мисли, няма експерименти.
Просто Темата ми е интересна, затова реших да я споделя. И не само на Мен, на много други хора им е интересна. Просто набери “пирамида” в Нет-а и ще се убедиш сам, че на милиони им е интересна Темата.

.................................................

Въобще точно затова и имаме различни раздели във Форума, като например Общи Приказки, което дава възможност да се споделят и обсъждат различни въпроси.

Напълно независимо от конкретната Тема, някои никога няма да се научат на Форумна Култура. Не обсъждат Тема, която ги интересува, (от това биха научили нещо ново и биха общували), и не подминават друга, (която би им изгубила Времето).
Подмятания напълно далеч от смисъла на Разговора са точно както неуспешен Флирт.
Затова и на практика в Живота около някои от Нас винаги обикалят най-хубавите и качествени жени и имаме всичко в изобилие (както буквално, така и образно казано), докато други, обикновено  “навалицата”, са принудени да се задоволят с “женитба” за първата, която им “пусне”, което, явно става много рядко, и затова “не е за изпускане”.
С една дума, такива хора обикновено не успяват в Живота. Тази вътрешна неудволетвореност се изразява и в начина им на общуване с другите, във Форум или извън него. Те никога не са “в час”, не умеят да схванат, коя Тема къде е, и като правило. нямат чувство за Хумор.
back to top

Wreck

Дай поне Диагноза... Grin Grin Grin

Аз ти бях дал диагноза преди време. Биполярен! Но пък започва да ми прилича само на някаква мания.

Често пишеш през нощта. Може би не ти се спи много? Имаш много енергия да отделяш в писания и отговори, трактовки на цитати, обяснения и тем подобни. Някаква еуфория те гони често. Много си контактен, все каниш на бира.

Всичко води към следната диагноза:
- лека форма на маниакално разстройство.

Поздрави. Близо ли съм?

An apple a day keeps the doctor away!
back to top

pravdo

Колеги, майтапете се но не бъдете груби. Нека не разваляме форума.
А и ако не ви се чете някоя тема просто я прескачайте.
Животът е твърде кратък за да се занимаваме с неща, които не са ни приятни.


iMac 21.5", 2.7 Ghz Quad-Core i5, 1TB HDD, 12 GB RAM, AMD Radeon HD 6770M- 512MB
iPhone 4G
Macbook Pro, 2.26, 13" Late 2009 (на жена ми)
Macbook Pro, 2.4, 13", i5, 2011, лично мой
back to top

bluesky

Добър Вечер на Всички!

Цитат:
"...Поздрави. Близо ли съм?..."

В случая Wreck е далеч, а pravdo е близо.

Можеш да задаваш въпроси, да обсъждаш, и да се шегуваш, естествено, но не е редно да бъдеш грубо-нападателен.

В Темите, обсъжданията, че и в споровете можеш да бъдеш дори "агресивен" (на моменти), обаче в стилно отношение, и по отношение на Темата, и само ОТНОСНО ТЕМАТА И АРГУМЕНТИТЕ на другия, и в никакъв случай не ОТНОСНО ЛИЧНОСТТА на другия. Съгласи се, всеки, дори и най-дебилния (най-слабия) човек има право на човешко отношение. Това са правилата на интелигентния диалог.

Когато те питат, учтиво е да отговориш (дори да не е веднага).
Сериозните организации имат краен срок за отговор 30 календарни (или работни) дни. Частният бизнес е още по-пъргав. Отговарят до 3 дни, максимум седмица.

В България още не всички са научени да бъдат учтиви - новото поколение обаче много бързо възприема и е много талантливо.
Бирата е ритуал, релакс и добър повод да се срещнеш с приятели и с хора с интереси подобни на Твоите.

Нощта е изключително подходяща за Креативна дейност - тихо е, няма външни повиквания, не е необходимо да управляваш процесите, които си длъжен да менаджираш, ако работиш начело на колектив. Идеално време да учиш нови неща и да разпределиш работата за другите за задаващата се утрин, ако има промени в графика на дейностите.

"...Имаш много енергия да отделяш в писания..."

Имам огромно количество свободно време.

"...Някаква еуфория те гони често..."

Животът е хубав и лесен.

"...Много си контактен..."

Вярно е, че тук много от хората са депресирани перманентно и нормалното поведение го смятат за изключение. А не би трябвало да е така.

Там, където обикновено живея, много от хората се смеят много и искренно, пеят и се веселят, въпреки че и те имат въпроси за решаване. (Не давам за пример Германия, не случайно има фраза, че "Германеца бил организиран песимист". Естествено, обичам и уважавам Германия, има много причини).

Мисля, че Ти отговорих, естествено, без да Те засегна с нещо лично. Когато се научиш и Ти да го правиш, си на прав път.
back to top

n3wt0p

Интересно е да разбереш какво мисля другите по даден въпрос Cheesy
back to top

bluesky

Тогава най-добре е да ги попиташ, какво мислят по даден въпрос.
Или...? ..."решава логиката" - Шерлок Холмс (инспектор Стрезов е класическият, вече позабравен BG вариант...) с "помощта" на технически средства? Grin
back to top

HQ

Я,ботовете мислят и даже си говорят ?! Как бързо напредна технологията ...
back to top

bluesky

Не само си говорят, ами даже имат и въображение - правят го за развлечение, ботовете разполагат с много свободно време и добро настроение за разлика от много инженерно затормозени хуманоиди... Grin Grin Grin
back to top
« назад напред » Страници: 1 [2] 3 | Нагоре
0 Членове и 1 гост преглежда(т) тази тема.
 
Отиди на: