Начало - Последни публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Днес в 09:31:45 
Автор Константин - Последна публикация от Константин
Привет, който има нужда от софтуер за да работи с NTFS дискове, ето тук има безплатна такава алтернатива, изисква ръчно монтиране и демонтиране на NTFS дискове:
NTFS for Mac free
https://www.easyuefi.com/ntfs-for-mac/ntfs-for-mac.html

 2 
 -: Днес в 09:28:00 
Автор Gushev - Последна публикация от Fifata
Понеже няколко пъти са ме питали за такава програма... На мен по интересно ми е, за какво ви е такава програма? Като запиша разговор после за какво ми е да го пазя? Какво толкова ще се говори, че да трябва да го пазиш Smiley

 3 
 -: Днес в 09:26:49 
Автор ax - Последна публикация от Fifata
Аз плащам photography plan и photoshop не го ползвам Smiley ползвам Lightroom само от целия пакет Smiley
Ама за 20лв на месец, няма смисъл и да се мъча с кракове и чудесии, все пак това ми изкара пари всеки месец.
За толкова години съм отварял photoshop 4-5 пъти да си редактивам сериозно някой файл само да си сменя някакви данни за митница, иначе нищо друго не правя на него Smiley

 4 
 -: Днес в 09:15:42 
Автор ax - Последна публикация от Константин
fifata,angelovarna,
интересно ми е като си плашате за фотошопа, имате ли достып до stock photox, vector cliparts?

Аз имам lifetime licence за тези ресурси, където получавам и лицензия за използване, но за лични цели, за което ми е и нужно, понеже не се занимавам с дизайн или работя за клиенти и е нужно да им се продава на тях:
https://vectorgrove.com/
https://scop.io/


 5 
 -: Днес в 01:29:41 
Автор mititaki - Последна публикация от faire
Ако държиш да е по кабел, има както Usb-c to HDMI адаптери, така и кабели.
Иначе и аз от доста години вече не ползвам никакви кабелаци за гледане на филми от компютъра на телевизора.

apple TV е прекрасен аксесоар, който си заслужава всяка стотинка, но не знам дали е за всеки. На пръв поглед всеки смарт ТВ има неговите функции, но всъщност изживяването и удобството за мен нямат аналог. Още повече, с него можеш през Airplay да прехвърляш на ТВ, каквото виждаш на айпада безжично.

За филми сваляни от тракери ползвам Plex server. Това е безплатна програмка, която се инсталира на компютър, и посочваш къде ти е папката с филмите. После слагаш приложението им (имат поддръжка за всякакви видове телефони, таблети, устройства, смарт тв, Ps4 и т.н.) и гледаш филмите както вкъщи по wifi, така и навън с мобилен нет. Програмата на компютъра е сървъра и автоматично конвертира по-специфичните файлове в реално време според зависи на какво устройство гледаш.

Иначе последните 2 години гледам 90% филми и сериали в Netflix. Препоръчавам го на всеки, който знае английски. Излиза около 5 лв на месец, когато си го делят 4 човека. Каталогът на HBO у нас е кръгла нула в сравнение с нетфликс. Просто хората го предпочитат, защото има български субтитри.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 6 
 -: Вчера в 23:16:32 
Автор mititaki - Последна публикация от thebrainless
Не мога да те посъветвам за кабели, преди много години прекратих тази порочна практика, ползвам епъл тв и всичко се случва без кабели, а живота е прекраен. Едно епъл тв3 за ~ 100 лв от OLX ти прави живота по-лесен. А aко имаш епъл компютър с Beamer app, директно стрийминг на филми към телевизора и забравяш за кабели, дискове и всякакви тъпотии.

 7 
 -: Вчера в 19:34:06 
Автор Fifata - Последна публикация от Tihichko
Привет, да разглобява се целият, не  е проблем това, инак нямаше да се захващам да го правя. Днес му качих Sierra значително по добре се държи много е по бързо минето без ssd.  Просто, малко ще почакам аксесоарите, поръчах ги от тук.   https://www.amazon.co.uk/s?k=hard+drive+cable+821+1501+a+821+1500+a+upgrade+kit+ssd+fit+for+mac+mini+a1347+2012&ascsubtag=UUimUdUnU51654YYwYg&tag=androcentr-21

 8 
 -: Вчера в 19:10:01 
Автор ax - Последна публикация от thebrainless
Колкото за умозаключението, кой на какви наркотици е, може да си го спестиш лично за себе си.


Но Блу си е шантав, това не може да се спести или изкриви. Не пречи да си го обичаме обаче (задочно)Smiley


Всички сме достатъчно шантави (силно се надявам на това), за да сочим с пръст другите Smiley

 9 
 -: Вчера в 19:00:31 
Автор mititaki - Последна публикация от mititaki
Извинете дублирах темата без да искам, моля оправете го!

 10 
 -: Вчера в 18:59:20 
Автор mititaki - Последна публикация от mititaki
Здравейте! От скоро се сдобих с таблет на Apple-iPad Pro11" 2018.
Та на въпроса, кажете ми моля как мога да гледам филми от таблета на телевизора? .. „USB‑C ти осигурява висококачествена връзка към аксесоари като външен дисплей или камера.3" (така рекламират в сайта на Apple преимуществото наUSB‑C пред Lightning), но с какъв кабел? С usb type-c to hdmi кабел или адаптер ще мога ли да гледам видео от ipad pro 11 на телевизора?
Другото което с чудя е че гледам филми на телевизора от флашка или ssd disk, през usb-тата които са на телевизора и почти не съм имал проблем (само когато не иска да чете субтитрите ги  преименувам името на субтитрите да е еднакво с името на филма). А ако директно използвам USB-то на телевизора... !
Кажете моля с какъв кабел-адаптер-hub да се снабдя за да се получат нещата или съм прекален оптимист?

Страници: [1] 2 3 ... 10